Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Πλαστή η επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο - Ανύπαρκτος ο υπάλληλος που την υπογράφει

«Αηδίες και ξεράσματα» λέει η μητέρα καταγγέλλοντος

16 Νοεμβρίου 2023 19:08
Κιβωτός του Κόσμου: Πλαστή η επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο - Ανύπαρκτος ο υπάλληλος που την υπογράφει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κιβωτός του Κόσμου: Πλαστή φέρεται να είναι η επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο, ενώ ανύπαρκτος ο υπάλληλος που την υπογράφει.

Η επιστολή φέρεται να επικυρώνεται από Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Λάρισας και στην οποία ο νεαρός φέρεται να αναφέρει ότι παρασύρθηκε από τον άλλο νεαρό που κατήγγειλε τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η σφραγίδα που υπάρχει στην επιστολή αλλά και τα στοιχεία της μητέρας του καταγγέλλοντος που αναφέρονται σ’ αυτή είναι ψεύτικα. Η σφραγίδα γράφει «Δήμος Λάρισας», ενώ εδώ και χρόνια ο Δήμος ονομάζεται «Λαρισαίων», ενώ υπάλληλος με το όνομα που αναφέρεται δεν υπάρχει στα ΚΕΠ της Λάρισας.

Ακόμα ο αριθμός ταυτότητας της μητέρας του καταγγέλλοντος που αναφέρεται στην επιστολή αντιστοιχεί σε άνδρα.

«Αυτό το χαρτί δεν το έχω δει, ούτε το έχω υπογράψει»

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του καταγγέλλοντος που θεωρείτο πως ανασκεύασε, σημείωσε: «Αυτό το έγγραφο είναι ψευδές. Δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Δεν είναι η υπογραφή η δική μου, δεν είναι ο αριθμός της ταυτότητάς μου. Ποτέ μα ποτέ δεν έχω πάει στο ΚΕΠ. Αυτό το χαρτί δεν το έχω δει ποτέ, δεν το έχω γράψει, δεν το έχω υπογράψει».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Λάρισας, τονίζει: «Αυτό που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι δεν υπάρχει υπάλληλος Παπαχρήστος. Πλέον ο δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν ονομάζεται Δήμος Λάρισας αλλά Δήμος Λαρισαίων. Είναι φανερό ότι πρόκειται για κάτι που δεν έχει βγει από τη δική μας υπηρεσία. Είναι πλαστό, δεν εκδίδουν τα ΚΕΠ τέτοιου είδους έγγραφα και μάλιστα με ανθρώπους που προφανώς δεν είναι στην υπηρεσία».

«Αηδίες και ξεράσματα»

Θέση πήρε και η μητέρα του πρώτου καταγγέλοντα, μιλώντας και η ίδια στο MEGA: «Αηδίες και ξεράσματα, τεχνάσματα του πατέρα… τελευταία στιγμή προσπαθεί να ανακατέψει την άμμο, να βρωμίσουν τα νερά. Αλλά εγώ έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αυτό που είναι να γίνει θα γίνει. Η εισαγγελέας δεν είναι τυχαίο που του όρισε δικάσιμο οπότε δεν με απασχολεί τίποτα από ό,τι λένε και κάνουν».

Υπενθυμίζεται ότι η πρεσβυτέρα του πατρός Αντωνίου μετά τη δημοσίευση της εν λόγω επιστολής, είχε αναφέρει: «Έστω και λίγο αργά τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν το λάθος τους και αρχίζουν να μετανοούν γι’ αυτό και χάρηκα πολύ από τη δήλωση του μικρού γιατί ζήτησε η δήλωση αυτή να πάει απευθείας στον πατέρα Αντώνιο, του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share