Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Γνωστός τράπερ συνελήφθη με κοκ@ΐνη και πάνω από 2.000 ευρώ στο Πεδίον του Άρεως

Ποιος είναι ο 27χρονος που οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κυψέλης

7 Νοεμβρίου 2023 17:40
Γνωστός τράπερ συνελήφθη με κοκ@ΐνη και πάνω από 2.000 ευρώ στο Πεδίον του Άρεως
Eurokinissi/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
Από Κυριάκος Μελλίδης

Γνωστός τράπερ συνελήφθη έχοντας πάνω του 122 γραμμάρια κοκαΐνη και 2.350 ευρώ, στο πεδίον του Άρεως. Ο 27χρονος αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

O 27χρονος τράπερ το βράδυ του Σαββάτου, βρίσκονταν με ένα ακόμη άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων στο πεδίον του Άρεως. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τους και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.

Όταν τους πλησίασαν, ένας νεαρός έφυγε τρέχοντας προς τα Εξάρχεια, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν στις τσέπες του το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ.

Συνελήφθη για την κατοχή της κοκαΐνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

περιπολικα-αστυνομια
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ασπρόπυργος: «Τι είναι αυτά που λένε μπαμπά; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» - Μίλησε ανοιχτά ο πατέρας του 30χρονου γυμναστή (video)

Αναστάτωση επικρατεί σε σχολείο στον Ασπρόπυργο, καθώς ένας γυμναστής συνελήφθη με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε μαθητές και μαθήτριές του.

Στον 30χρονο γυμναστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από καθηγητή. Ο 30χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περισσότεροι από 10 γονείς μαθητών έχουν καταθέσει στον ανακριτή για τις πράξεις του καθηγητή.

Ο γυμναστής, σύμφωνα με πληροφορίες έχει παρενοχλήσει περισσότερους από 50 μαθητές ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα». Τα «πειράγματά» του ωστόσο έχουν ενοχλήσει τόσο τους μικρούς μαθητές όσο και τους ίδιους τους γονείς.

«Είμαστε φίλοι με τα παιδιά»

Ο πατέρας του 30χρονου γυμναστή μίλησε αποκλειστικά στο Live News, δηλώνοντας πως ο γιος του έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ και σε συζήτηση που είχαν του ανέφερε ότι έχει φιλική σχέση με τους μαθητές.

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής ότι το παιδί το έχουν πιάσει και είναι στο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί μου, ο (…), δεν είναι επειδή είναι παιδί μου, αλλά έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ. Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δεν συνάδει με την ηλικία που είναι, δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός είναι ουσιαστικά. Αυτό του δημιούργησε αυτή την στιγμή αυτό το μέγιστο πρόβλημα, γιατί νομίζει ότι είναι παιδάκι ακόμα και μπορεί με τα παιδιά να υπάρχει μία επαφή του είδους ότι τα πλησιάζουμε τα παιδιά, του λέω: “πρόσεχε αγάπη μου, πρόσεχε σε παρακαλώ», “μπαμπά”, μου λέει, “είμαστε φίλοι με τα παιδιά”».

«Τα γαργάλαγε, λέει, τα παιδιά, όχι όμως πονηρά. Μου λέει: «μπαμπά τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» μου λέει, «είναι παιδάκια, πήγα να τα προσεγγίσω» δηλαδή ο (…) πάντα έλεγε ότι: «θέλω να διδάξω στους νέους το ήθος». Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει στον (…)».

«Ο (…) είναι ένα παιδί μάλαμα, όχι επειδή είναι γιος μου, προς Θεού. Όλος ο κόσμος έχει να το πει αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί. Είχε σπουδάσει ειδική αγωγή το παιδί με παιδιά για να βοηθήσει γιατί νιώθει και αυτός το ίδιο και θέλει να βοηθήσει την κατάσταση αυτή. Μάλιστα τώρα που του λέω: «δεν θα ξαναπάς στο σχολείο αυτό» μου λέει: «γιατί μπαμπά; Η φυγή είναι καλύτερη;». Το διαχειρίζεται αλλά φοβάμαι», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share