Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Τοξικό θρίλερ στου Ρέντη: Διασωληνωμένος 50χρονος άνδρας έπειτα από διαρροή αμμωνίας - Πώς συνέβη το ατύχημα

17 πυροσβέστες με ειδική ομάδα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. και 5 οχήματα πήραν μέρος στην επιχείρηση

6 Νοεμβρίου 2023 17:57
Τοξικό θρίλερ στου Ρέντη: Διασωληνωμένος 50χρονος άνδρας έπειτα από διαρροή αμμωνίας - Πώς συνέβη το ατύχημα
Φωτογραφία αρχείου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας άνδρας ηλικίας 50-60 ετών έπειτα από διαρροή αμμωνίας σε χώρο επιχείρησης επί της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Ρέντη.

Ο άνδρας, ανασύρθηκε ημιλιπόθυμος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα. Η διαρροή προέκυψε από κύκλωμα ψύξης σε χώρο επιχείρησης με επαγγελματικά ψυγεία, ενώ στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, 17 πυροσβέστες με ειδική ομάδα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. και 5 οχήματα πήραν μέρος στην επιχείρηση η οποία έχει πλέον ολοκληρωθεί και έχει αντιμετωπιστεί πλήρως η διαρροή αμμωνίας. Επίσης έγιναν τέσσερις προσαγωγές για το εργατικό ατύχημα: του υπεύθυνου ασφαλείας, του υπεύθυνου της επιχείρησης, και δύο εργάτες ως μάρτυρες οι οποί οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Ρέντη.

Βόλος: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η μοτοσυκλέτα παρασύρει και σκοτώνει το 4 μηνών βρέφος

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό δυστύχημα με θύμα ένα βρέφος 4 μηνών στον Βόλο είδε σήμερα (6.11.2023) το φως της δημοσιότητας. Είναι η στιγμή που η μηχανή μεγάλου κυβισμού παρασέρνει το νεογέννητο, το οποίο έχασε τραγικά τη ζωή του.

Σε σοκ είναι ο Βόλος από το δυστύχημα που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (4/11) στις 22:00, στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου στο κέντρο της πόλης, όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού παρέσυρε το βρέφος ενώ το κρατούσε ο 54χρονος παππούς του στην αγκαλιά του.

Η μηχανή έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και χτυπάει σφοδρά τον παππού με το εγγόνι στα χέρια του. Ο 54χρονος πέφτει κάτω ενώ το 4 μηνών βρέφος πέφτει και κυλιέται μερικά μέτρα πιο κει. Η γιαγιά του τρέχει να το σηκώσει και να το πάρει αγκαλιά. Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία προήλθε από την πτώση του στην άσφαλτο είναι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής, η αιτία θανάτου του 4 μηνών βρέφους.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share