Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Νεκρός ο 47χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ που έπαθε ανακοπή και παραλίγο να ρίξει το λεωφορείο σε γκρεμό

Τραγική κατάληξη

6 Νοεμβρίου 2023 09:24
Νεκρός ο 47χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ που έπαθε ανακοπή και παραλίγο να ρίξει το λεωφορείο σε γκρεμό
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην Αρκαδία είχε τραγική κατάληξη. Ο οδηγός ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς ενώ ήταν πάνω στο τιμόνι.

Το απίστευτο συμβάν συνέβη χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ με ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας που εκτελούσε το δρομολόγιο από τα Λουτρά Ηραίας προς την Τρίπολη.

Σύμφωνα με τα Λαγκαδινά Νέα, ένα λεωφορείο εξετράπη από την πορεία του λόγω αδιαθεσίας του οδηγού και κρέμασε σε ένα γκρεμό. Μέσα στο λεωφορείο βρισκόταν μία κοπέλα επιβάτης, η οποία κατάφερε να βγει μέσω της πίσω πόρτας. Παρά το σοκ που υπέστη, είναι καλά στην υγεία της.

Αντίθετα, ο 47χρονος οδηγός, που απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε η ανάληψη της ζωής του.

Όταν ο οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία, αποφάσισε να σταματήσει το λεωφορείο κοντά στον δρόμο μεταξύ Λευκοχωρίου και Λαγκαδιάς. Κατέβηκε για λίγα λεπτά, αλλά όπως αναφέρει το arcadiaportal, όταν επέστρεψε στη θέση του και ξεκίνησε το όχημα, έχασε τις αισθήσεις του. Το λεωφορείο κύλησε προς το χείλος του γκρεμού και σταμάτησε εκεί.

Στο σημείο έφτασαν, εκτός από τα 4 οχήματα και τους 14 άνδρες της πυροσβεστικής, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, καθώς και ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Κούλης Ευστάθιος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share