Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Μη φεύγεις αγάπη μου, γύρνα σπίτι»: Σπάραξε στην κηδεία η μητέρα της 40χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ

«Τη θέλω σπίτι, δε τη θέλω στο χώμα. Είναι μικρό. Η μαμά φεύγει πρώτα και όχι το παιδί, θέλω το παιδί μου»

3 Νοεμβρίου 2023 18:13
«Μη φεύγεις αγάπη μου, γύρνα σπίτι»: Σπάραξε στην κηδεία η μητέρα της 40χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάραξε στην κηδεία η μητέρα της 40χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ και άρχισε να φωνάζει «μη φεύγεις αγάπη μου, γύρνα σπίτι».

Σε βαρύ κλίμα πένθους τελέστηκε η κηδεία της 40χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11) όταν παρασύρθηκε από το μοιραίο αστικό λεωφορείο στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και αρκετός κόσμος βρέθηκαν σήμερα (3/11) στον Ιερό Ναό Αναστάσιως του Κυρίου στη Θέρμη, για να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ελευθερία, η οποία ήταν μητέρα ενός κοριτσιού, μόλις τριών ετών.

κηδεία 40χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 40χρονης γυναίκας που κατέρρευσε έξω από την εκκλησία. «Ρια, γύρνα πίσω Ρία. Τη θέλω σπίτι, δε τη θέλω στο χώμα. Είναι μικρό. Η μαμά φεύγει πρώτα και όχι το παιδί, θέλω το παιδί μου», φώναζε με λυγμούς η γυναίκα βγαίνοντας από την εκκλησία. «Μη φεύγεις αγάπη μου, μη φεύγεις. Έχεις σπίτι να γυρίσεις μη πας εκεί», έλεγε η τραγική μητέρα πάνω από το φέρετρο του παιδιού της.

κηδεία 40χρονης Θεσσαλονίκη

Το χρονικό του δυστυχήματος

Η 40χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το αστικό λεωφορείο παρέσυρε το ηλεκτρικό μηχανάκι που οδηγούσε, την πέταξε αρκετά μέτρα μακριά και πέρασε πάνω από το κορμί της.

Το λεωφορείο που οδηγούσε ο 43χρονος, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου (κατεύθυνση προς κέντρο πόλεως) και προσέκρουσε στην ηλεκτρική μοτοσυκλέτα και σε τρία έτερα οχήματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 40χρονης οδηγού του δικύκλου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του λεωφορείου και δύο εκ των οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Στη συνέχεια το αστικό λεωφορείο πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο, κάθετα, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες ότι εκεί χτύπησε κάποιον πεζό.

Αυτόπτες μάρτυρες του σοκαριστικού δυστυχήματος δήλωσαν ότι είδαν το λεωφορείο να μπαίνει ανάποδα στην οδό Μοναστηρίου και τον οδηγό να έχει γείρει πάνω στο τιμόνι, πριν πατήσει με τις ρόδες του την άτυχη 40χρονη που οδηγούσε την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα και πριν χτυπήσει με το βαρύ όχημα το ταξί και το Ι.Χ. που βρίσκονταν στο φανάρι.

«Ο οδηγός ήταν πεσμένος πάνω στο τιμόνι όταν μπήκαμε μέσα στο λεωφορείο» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που έτρεξε να βοηθήσει τον οδηγό. Ο οδηγός που για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο φέρεται να λιποθύμησε και να έγειρε στο τιμόνι του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να παρασύρει τα οχήματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να φανεί τι ακριβώς έπαθε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share