Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Αδιανόητη τραγωδία στη Δράμα: Πετάχτηκε στον δρόμο για να σώσει σκυλάκι και σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο ΚΤΕΛ

Η άσφαλτος βάφτημε με αίμα, με τον πιο τραγικό τρόπο

2 Νοεμβρίου 2023 12:37
Αδιανόητη τραγωδία στη Δράμα: Πετάχτηκε στον δρόμο για να σώσει σκυλάκι και σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο ΚΤΕΛ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (02/11) στη Δράμα, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. το δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Δράμας-Προσοτσάνης, λίγο μετά τις 9 το πρωί, όταν το υπεραστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ τον παρέσυρε.

Όπως μεταδίδει το xronometro.com, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 55χρονος βγήκε στο δρόμο για να τραβήξει ένα σκυλί που ξέφυγε από το σημείο, με αποτέλεσμα να χάσει ο ίδιος τη ζωή του. Το υπεραστικό λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα-Προσοτσάνη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί η Τροχαία της περιοχής.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Ο οδηγός είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και...» - Νέες πληροφορίες για τον τραγικό θάνατο της 43χρονης μάνας (Video)

Σοκαρισμένος εμφανίζεται ο οδηγός της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ, που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 43χρονη μητέρα που επέβαινε σε μηχανή στη Θεσσαλονίκη.

«Πήγε να πιάσει δουλειά και τώρα βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση». Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας, περιγράφει στη Voria.gr τις σκέψεις για τον συνάδελφό του, οδηγό του μοιραίου λεωφορείου της γραμμής 23, που παρέσυρε το μεσημέρι οχήματα επί της Μοναστηρίου με αποτέλεσμα τον θάνατο μίας γυναίκας και τον τραυματισμό άλλων δύο ατόμων.

«Ο οδηγός είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και...»

Πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου εθεάθη γειρτός στο τιμόνι του λεωφορείου πριν συμβεί το δυστύχημα, συνέπεια του οποίου ήταν η απώλεια της ζωής της 40χρονης αναβάτριας μίας μηχανής.

«Μου ανέφεραν πως ο οδηγός είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και, λογικά, είχε λιποθυμήσει», λέει συγκεκριμένα ο κ. Δήμκας, ο οποίος συμπληρώνει πως «μόνο έτσι θα μπορούσε να συμβεί ένα τέτοιο δυστύχημα».

Παράλληλα, ο κ. Δήμκας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος του δυστυχήματος, ενώ ευχήθηκε κουράγιο σε εκείνη, τους τραυματίες αλλά και στον οδηγό του λεωφορείου του ΟΑΣΘ.

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τις αρμόδιες Αρχές να αναμένουν την κατάθεσή του ώστε να λύσουν το παζλ της μοιραίας διαδρομής.

Συνέπεια του τροχαίου ήταν ο τραυματισμός ενός ακόμη ατόμου, οδηγού ταξί, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Επιπλέον, από τύχη δεν θρηνήσαμε και αλλά θύματα, καθώς δύο αναβάτες ηλεκτρικής μηχανής, την οποία παρέσυρε στο διάβα του ο οδηγός του ΟΑΣΘ, πρόλαβαν και πήδηξαν από το δίκυκλό τους το οποίο στιγμές μετά παρασύρθηκε και έμεινε κατεστραμμένο στο οδόστρωμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share