Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Νεκρά βρέφη στην Κάτω Αχαϊα: «Για τον θάνατο του δεύτερου παιδιού...» - Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Πέτρο Κουσουλό (Video)

Ξεκαθάρισε ότι είναι αδιανόητο να έχει πεθάνει ένα βρέφος μόλις 19 ημερών και να έχουν περάσει 15 μήνες και ακόμη να μην έχουμε...

30 Οκτωβρίου 2023 18:42
Νεκρά βρέφη στην Κάτω Αχαϊα: «Για τον θάνατο του δεύτερου παιδιού...» - Αποκάλυψη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νεκρά βρέφη στην Κάτω Αχαϊα: Για τον θάνατο τον δύο βρεφών της νεαρής μητέρας στην Κάτω Αχαϊα και τις τελευταίες εξελίξεις μίλησε ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Την ίδια στιγμή, σπάραξε on air ο συγκάτοικος της 23χρονης μητέρας εξιστορώντας όλα όσα έζησε τον Ιούνιο του 2022.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την έρευνα και τις πληροφορίες που έχει για την υπόθεση αυτή ο κ. Κουσουλός ξεκαθάρισε άμεσα ότι είναι αδιανόητο να έχει πεθάνει ένα βρέφος μόλις 19 ημερών και να έχουν περάσει 15 μήνες και ακόμη να μην έχουμε τα αποτελέσματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης και να μην γνωρίζουμε τι συνέβη σε αυτό το μωράκι! Μάλιστα τόνισε ότι σ εαυτή την υπόθεση οι αρχές καλούνται να ενεργήσουν κατόπιν εορτής.

«Για τον θάνατο του δεύτερου παιδιού...»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχει συλλέξει μέσω της έρευνας και του ρεπορτάζ αλλά και στις ενέργειες του ιατροδικαστή που ανέλαβε την υπόθεση στην Πάτρα, του κ. Γκότση, ποιος είναι ο λόγος που γίνεται μια ιατροδικαστική εξέταση, που στην πραγματικότητα είναι διπλός. Μετά ο κ. Κουσουλός μίλησε για τον θάνατο του δεύτερου βρέφους όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι το παθολογικό και για αυτό ζήτησαν να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share