Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Αχαΐα: «Βόμβα» από την γιαγιά των νεκρών μωρών - «Πριν τον θάνατο του πρώτου η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και...» (video)

Η αποκάλυψη για την κόρη της και τα υπονούμενα εις βάρος της

27 Οκτωβρίου 2023 18:48
Αχαΐα: «Βόμβα» από την γιαγιά των νεκρών μωρών - «Πριν τον θάνατο του πρώτου η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Νέες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου των δύο βρεφών στην Αχαΐα, που πέθασαν μέσα σε 15 μήνες, έκανε η γιαγιά τους και μητέρα της 23χρονης Ειρήνης, κυρία Πόπη, δηλώντας τώρα ότι δεν κατηγόρησε ποτέ την κόρη της για τους δύο θανάτους.

Υπενθυμίζεται, ότι «φως» στην υπόθεση θα ρίξει και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Αφορμή στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις της γιαγιάς των δύο βρεφών, όπου είπε μεταξύ άλλων: «Με αυτά που ακούγονται δεν ξέρω πια κι εγώ τι να πιστέψω ως μάνα. Ακούγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών η Ειρήνη. Πού ξέρω ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια; Έχει μπλεχτεί η μητριά της που δεν έχω καλές σχέσεις μαζί της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδρά έτσι η Ειρήνη. Εμένα μου άφηνε τα παιδιά για να πάει για ένα μεροκάματο, όχι για να ταΐσει εμένα. Εγώ δουλεύω μόνη μου», χαρακτηρίζοντας την κόρη της ένα «πολύ περίεργο παιδί».

Σε σημερινές της δηλώσεις στο Mega και την εκπομπή Live News, υποστήριξε: «Δεν έχω καμία υπόνοια και ούτε κατηγόρησα ποτέ την κόρη μου. Δεν είπα ότι έχει πειράξει τα παιδιά της, δεν τα έχει πειράξει. Είπα, αυτό που ειπώθηκε από τα κανάλια και από κάποιους άλλους για το θέμα των ναρκωτικών, το οποίο ούτε αυτό ξέρω, ούτε είπα ότι παίρνει η κόρη μου ναρκωτικά. Δεν κατηγόρησα την κόρη μου ποτέ».

«Αν έχει κάνει κάτι κάποιος, είναι η μάνα της Ειρήνης» λέει ο ετεροθαλής αδελφός της 23χρονης

Επίσης, σε ερώτηση για τις κατηγορίες από λοιπά μέλη της οικογένειας εναντίον της, όπως από τον ετεροθαλή αδελφό της 23χρονης Ειρήνης που υποστήριξε πως «η Ειρήνη αποκλείεται να έχει κάνει κάτι στα παιδιά. Αν έχει κάνει κάτι κάποιος, είναι η μάνα της Ειρήνης», σημείωσε: «Ο κύριος αυτός έχει γνωρίσει την Ειρήνη; Εμένα με ξέρει προσωπικά; Η μητριά πότε αγάπησε την Ειρήνη; Πριν 10 ημέρες; Γιατί μέχρι πριν 15 ημέρες βριζόντουσαν. Το θέμα μας είναι να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδάκια. Της είπα ότι είμαι διπλά σου ό,τι και να γίνει για να βρούμε την άκρη με τα παιδάκια».

Όπως τόνισε η ίδια, πριν τον θάνατο του πρώτου βρέφους, η κόρη της με την εγγονή της ήταν στο δικό της σπίτι. Μετά από δύο ώρες που έφυγαν, η 23χρονη την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι «ήταν μαυρισμένο και ότι δεν έπαιρνε καλά αναπνοή ή ότι ήταν νεκρό και της είπα ''πάρε γρήγορα το ασθενοφόρο''».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share