Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Νεκρά βρέφη στην Αχαΐα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τους ιατρικούς ελέγχους στο νοσοκομείο - «Το μωρό είχε μελανιάσει, η Ειρήνη έκλαιγε...», οι δηλώσεις του συντρόφου της 23χρονης (video)

Αποκαλυπτική μαρτυρία!

27 Οκτωβρίου 2023 18:14
Νεκρά βρέφη στην Αχαΐα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τους ιατρικούς ελέγχους στο νοσοκομείο - «Το μωρό είχε μελανιάσει, η Ειρήνη έκλαιγε...», οι δηλώσεις του συντρόφου της 23χρονης (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αχαΐα: Το φως της δημοσιότητας βλέπουν βίντεο μέσα από το νοσοκομείο που καταγράφουν τους συνεχείς ιατρικούς ελέγχους στους οποίους υποβαλλόταν το παιδί στο Παίδων Αγία Σοφία.

Σε αυτό το βίντεο το μόλις 1 μηνός κοριτσάκι φαίνεται στο κρεβάτι, με τους γιατρούς να είναι από πάνω του και να το εξετάζουν. Ελέγχουν τα αντανακλαστικά του, ενώ το ίδιο παρακολουθεί ήρεμο. Ένας γιατρός ακούγεται να προτείνει τη χορήγηση οξυγόνου. Σε άλλο βίντεο, η μητέρα καταγράφει το μόνιτορ με τις σφίξεις του μωρού. Αν η εικόνα παγώσει διακρίνεται η ένδειξη στο μόνιτορ. Οι σφίξεις είναι 143.

Σε τρίτο βίντεο καταγράφεται ακόμη μια εξέταση του βρέφους. Τρεις γιατροί βρίσκονται πάνω από το κρεβάτι της εξέτασης, ενώ στα πόδια του μωρού είναι ακουμπισμένος ο ιατρικός του φάκελος. Σε άλλο βίντεο καταγράφεται το άτυχο μωράκι στο κρεβάτι του. Είναι ήρεμο και έχει στραμμένο το βλέμμα στη μητέρα. Ακόμη ένα βίντεο της μητέρας καταγράφει τους γιατρούς συγκεντρωμένους πάνω από την κούνια του βρέφους.

Δείτε επίσης: Νεκρά βρέφη στην Κάτω Αχαϊα: «Με φωνάζουν "Πισπιρίγκου"! Είδα το παιδί μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου και δεν το πίστευα» - Ξέσπασε η 24χρονη μάνα (Video)

Αχαΐα: Αποκαλυπτική η μαρτυρία του συντρόφου της 23χρονης

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για τον θάνατο των δύο βρεφών στην Κάτω Αχαΐα τα οποία έχασαν τη ζωή τους μέσα σε διάστημα 16 μηνών.

Μιλώντας στο MEGA, ο σύντροφος της 23χρονης μητέρας βρισκόταν μαζί της τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι το μωράκι, σε ηλικία μόλις 20 ημερών έχασε τη ζωή του, το καλοκαίρι του 2022.

Ήταν μάλιστα το πρώτο άτομο που κλήθηκε από την Αστυνομία να δώσει κατάθεση για το θλιβερό συμβάν. Όπως αποκάλυψε ο άνδρας, το παιδί ήταν κουκουλωμένο με κουβέρτα κι όταν ζήτησε να το δει, τότε η 23χρονη μητέρα του είπε όχι.

Ήρθα 12 η ώρα να δω το παιδί. Μου είπε ότι κοιμάται. Ήθελα να δω το παιδί, μου είπε όχι. Πήρε το καρότσι μέσα και ξάπλωσε. Χτύπησα την πόρτα, της είπα εάν θέλει να φάει, να κοιμηθεί. Δεν μίλαγε. Ετοίμασα άλλη κουβέρτα και κοιμήθηκα».

«Μία ώρα μετά την άκουσα να μιλάει και να κλαίει, δεν ήξερα με ποιον μιλούσε. Χτύπησα την πόρτα. ”Ειρήνη, τι πρόβλημα υπάρχει;”, την ρώτησα, δεν μίλαγε. Άνοιξα πόρτα και την είδα να μιλάει».

«Την ρώτησα τι έγινε με το μωρό, μου είπε δεν μιλάει το μωρό. «Το μωρό μαύρισε, τι έπαθε;», της είπα. Μου λέει δεν ξέρω».

Στη συνέχεια φώναξαν τη γειτόνισσά τους, η οποία τους είπε ότι το μωρό ήταν νεκρό. Όπως είπε ο ίδιος, όσα είδε εκείνο το βράδυ που χάθηκε το παιδί τα κατέθεσε στις Αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share