Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Μέγα θαύμα του Αγίου Δημητρίου: Τότε ήρθε με το άλογό του σε ένα σύννεφο και μου είπε "αυτό το παιδί που θα γεννηθεί θα το βάλεις Δημήτρη"»

«Στάθηκε δίπλα στο κρεβάτι μου - Με προστάτευε μέχρι 9 μηνών!»

25 Οκτωβρίου 2023 14:39
Μέγα θαύμα του Αγίου Δημητρίου: Τότε ήρθε με το άλογό του σε ένα σύννεφο και μου είπε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευλογείτε! «Είμαι η Χρυσάνθη Α. από τη Νάουσα Ημαθίας, έχω 4 παιδιά και είμαι στην Γερμανία 48 χρόνια.

Το 1975 ήμουν έγκυος 2 μηνών και ήμουν στο κρεβάτι πολύ χάλια, και μόλις ήρθε ο Άγιος Δημήτριος με το άλογο σε ένα σύννεφο στάθηκε στο κρεβάτι μου, ήμουν ξύπνια και μου είπε: «Αυτό το παιδί που θα γεννηθεί θα το βάλεις Δημήτρη».

Δείτε επίσης: Ο μικρός Γιάννης από την Κερατέα περπάτησε ξανά- Πλήθη λαού στον Ταξιάρχη που δακρύζει ακατάπαυστα

Και μετά συνήλθα και ήμουν καλύτερα, σηκώθηκα πήγα στην κουζίνα είπα στον σύζυγό μου για τον Άγιο Δημήτριο και μέχρι 9 μηνών με προστάτευε και όταν ήρθε η ώρα, το πρωί άκουσα τον Άγιο Δημήτριο να μου λέει: «Σήμερα θα κάνεις τον Δημήτρη» και σηκώθηκα.

αγιοσ-δημητριοσ
Εικόνα του Αγίου Δημητρίου

Έκανα παράκληση στην Παναγία και με πιάσαν οι πόνοι και γέννησα καλά με την βοήθεια του Αγίου Δημητρίου και το παιδί ο Δημήτριος όταν έγινε 13 χρονών, τον είδε στην Γερμανία με το άλογο, με αρχαία ρούχα και του είπε:

«Δημήτρη τι κάνεις, είσαι καλά;»

Ο γιός μου μονάχα τον κοιτούσε που ήταν με το άλογο και τα αρχαία ρούχα και μύρο μοσχομύριζε και ξαφνικά έφυγε ο Άγιος και όταν ήρθαμε στην Ελλάδα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον τάφο του και στην φυλακή πήραμε και μύρο. Τώρα ο Δημήτρης είναι 38 χρονών. Κάνω την παράκληση του Αγίου Δημητρίου και τον ευχαριστώ πολύ που με φύλαξε και με βοήθησε να γεννηθεί ο Δημήτρης.

10 Μαρτίου του 2013 έπαθα 2 εμφράγματα, πέθανα και βρέθηκα σε μία απέραντη πεδιάδα. Είδα μακρυά στριφογύριζε ο δαίμονας και δεν μπορούσε να έρθει κοντά μου. Ο γιατρός στην Γερμανία με τα μηχανήματα με έφεραν ξανά πίσω και τώρα είμαι καλύτερα. Θέλω να έρθω στην Ελλάδα, αλλά ο γιατρός δεν με αφήνει να ταξιδέψω. Κάντε προσευχή, με λένε Χρυσάνθη, έχω τον σύζυγό μου άρρωστο και τα δύο παιδιά μου με τα νεφρικά τους.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share