Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

"Βασίλισσα" η Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή! «Κάνει παρέα μόνο με την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό» - Αποκαλύψεις "βόμβα" απο φυλακισμένη (Video)

Όλα όσα αποκαλύπτει η 35χρονη φυλακισμένη για την Ρούλα Πιπσιρίγκου

24 Οκτωβρίου 2023 13:42
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε αποκαλύψεις "φωτιά" προχώρησε μία 35χρονη φυλακισμένη για την Ρούλα Πισπιρίγκου για το πώς περνάει και το πώς ζει μέσα στη φυλακή χαρακτηρίζοντάς την "βασίλισσα" και λέγοντας ότι κάνει παρέα μόνο με την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

Παράλληλα, τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης και ακούστηκαν στο δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της κόρης τους Τζωρτζίνας παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Αλήθεις με τη Ζήνα»

«Τα πήρε ο Θεούλης...»: Έβαλε τα κλάματα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)

«Δε θα σκότωνε τα παιδιά της, ήταν μάνα μπορεί καλύτερη και από εμένα, εγώ δούλευα μπορεί να μη μπορούσα να της προσφέρω πολλά, η Ρούλα μου ήταν πάνω στα παιδιά της. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Πιστεύω στην αθωότητά της» κατέθεσε στο δικαστήριο η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου χωρίς να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση λόγω της απώλειας των τριών εγγονών της και της κόρης της που βρίσκεται στη φυλακή.

«Έχω επιβαρυνθεί πολύ ψυχολογικά. Έχω χάσει τρία εγγόνια, ένα-ένα έφευγε, και το παιδί μου είναι στη φυλακή. Ήρθε η Ίριδα για να δώσει χαρά και έφυγε πάλι, μας τα πήρε ο Θεούλης» πρόσθεσε η μάρτυρας την ώρα που υπερασπιζόταν την κόρη της, η οποία παρακολουθούσε σιωπηλή τη μητέρα της να αρθρώνει τον υπερασπιστικό της λόγο.

Η μάρτυρας αφού αναφέρθηκε στην παιδική ηλικία της κόρης της, χαρακτήρισε την κατηγορούμενη κλειστό άνθρωπο, που δεν εκδήλωνε σε τρίτους τα συναισθήματά της. Επίσης, σεισμό προκάλεσε η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου με την κατάθεση της για την αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Το συναίσθημα το έβγαζε, όχι μπροστά σε άλλους» κατέθεσε η μητέρα της, απαντώντας στις επικρίσεις ότι ήταν ψυχρή και ψύχραιμη μπροστά σε τρίτους.

Στον αντίποδα αυτού έδωσε τη δική της εικόνα λέγοντας στο δικαστήριο πως «κάθε μέρα πήγαινε στο νεκροταφείο, έκλαιγε συνέχεια στο σπίτι, έκλαιγε και στο νεκροταφείο. Δε μπορούσε να το συνειδητοποιήσει».

«Ήταν η τελευταία φορά που άκουσα την Τζωρτζίνα μου»

Τελευταίος στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο σύζυγος της Ελένης Λεγάτου και πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο μάρτυρας ξεκίνησε την κατάθεση του περιγράφοντας τι συνέβη μια ημέρα πριν εκδηλώσει το πρώτο επεισόδιο η Τζωρτζίνα. Και ο συγκεκριμένος μάρτυρας περιέγραψε ότι το παιδί διαμαρτυρήθηκε για έντονο πόνο, ενώ στήριξε την απόφαση της οικογένειας να μην καλέσει ασθενοφόρο αλλά να μεταφέρουν οι ίδιοι το παιδί στο Καραμανδάνειο.

«Ήταν η τελευταία φορά που άκουσα τη Τζωρτζίνα μου. Επειδή κόρναρα για να την πάω στο Καραμανδάνειο είπε «παππού πάμε γάμος;». Τελευταία φορά…» είπε και ξέσπασε σε δάκρυα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η προσωπικότητα της Ρούλας είναι δυνατή. Για μένα είναι πρότυπο. Ήταν άρτια μάνα. Δεν ξέρω αν το έβλεπε κι ο άντρας της αυτό, αλλά ήταν ευχαριστημένος. Ήταν πρότυπο μάνας και συζύγου» είπε ο μάρτυρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share