Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σκοτώθηκε 18χρονο παιδί σε τροχαίο με μηχανή στον Νέο Βουτζά - Ο τραγικός τρόπος που οδηγήθηκε στον θάνατο

Στο ίδιο σημείο είχε χάσει τη ζωή του λίγους μήνες πριν, σε βραδιά εκλογών, ακόμη ένας άνθρωπος

17 Οκτωβρίου 2023 16:12
Σκοτώθηκε 18χρονο παιδί σε τροχαίο με μηχανή στον Νέο Βουτζά - Ο τραγικός τρόπος που οδηγήθηκε στον θάνατο
Από Εύη Κουρίδου

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ένα 18χρονο παιδί στον Νέο Βουτζά, το βράδυ της Κυριακής (15/10), όταν αναπήδησε στο πεζοδρόμιο η πίσω ρόδα της μηχανής στην οποία επέβαινε.

Ο 18χρονος Αλέξανδρος Παππάς έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, το οποίο χτύπησε σε φανάρι λόγω μηχανικού προβλήματος, με αποτέλεσμα ο νεαρός να προσκρούσει σε πινακίδα και να χάσει τη ζωή του. Παράλληλα στη Χαλκίδα: 14χρονος οδηγούσε πολυτελές αυτοκίνητο «τύφλα» στο μεθύσι και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα!

Αλέξανδρος Παππάς

Λίγους μήνες πριν και μάλιστα ξανά σε βραδιά εκλογών, στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος του Νέου Βουτζά είχε σημειωθεί ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με το evima. Τότε ο γνωστός εθελοντής πυροσβέστης ο Κυριάκος Δαμιανόγλου, η ψυχή του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά Προβαλίνθου, είχε χάσει τη ζωή του καθώς το αυτοκίνητο του είχε προσκρούσει σε φανάρι στη Β’ Είσοδο του οικισμού.

«Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος» - Συγκλονιστική μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο στη Φλώρινα (Video)

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Φλώρινας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι 23 και 80 ετών. Ενώ, αυτός ήταν ο 38χρονος που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10) στον Πειραιά, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του.

Ήταν γύρω στις 7 το πρωί της Κυριακής, όταν ΙΧ όχημα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη, στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικού. Από την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο 23χρονος οδηγός και ο 80χρονος συνοδηγός, που διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 23χρονος είχε εμπλακεί σε άλλο τροχαίο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Thesstoday.gr, πριν το τραγικό δυστύχημα είχε προηγηθεί τροχαίο ατύχημα, με υλικές ζημιές περίπου 200 μέτρα πριν το σημείο, όπου εμπλεκόταν το ίδιο όχημα και ο 23χρονος θανών.

Ο νεαρός, πιθανά υπό την επήρεια μέθης, προσέκρουσε σε όχημα, το οποίο είχε σταματήσει πίσω από άλλο όχημα, τη στιγμή που επιβιβαζόταν ο 79χρονος. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημίες σε τρία ΙΧ, ενώ μάλιστα ακολούθησαν διαπληκτισμοί και χειροδικίες.

Ο 23χρονος πάνω στην ταραχή του επιβιβάστηκε στο πρώτο όχημα - το οποίο δεν ήταν το δικό του - χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του ηλικιωμένου μέσα σε αυτό. Έπειτα ανέπτυξε ταχύτητα και μετά από 200 μέτρα παραβίασε τη ροή του κυκλικού κόμβου, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη.

«Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος»

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο Thesstoday: «Μετά την πρόσκρουση το αμάξι άρπαξε φωτιά. Πήρα έναν πυροσβεστήρα και έσβησα τις φλόγες μαζί με τους περαστικούς. Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος. Ο ηλικιωμένος πέθανε ακαριαία».

Κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο δυστύχημα στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share