Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Alert από τον Τάσο Αρνιακό: «1-2 μέρες ακόμη γαιδουροκαλόκερο αλλά μετά να είστε προετοιμασμένοι...» (Video)

«Ψυχρές μάζες από την Ευρώπη, που έχουν πάρει ήδη τον κατήφορο θα μας επισκεφθούν από τα βόρεια, φέροντας...»

16 Οκτωβρίου 2023 19:32
Alert από τον Τάσο Αρνιακό: «1-2 μέρες ακόμη γαιδουροκαλόκερο αλλά μετά να είστε προετοιμασμένοι...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Χαλάει ο καιρός από αύριο Τρίτη (17/10), σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού καθώς τη θέση της ηλιοφάνειας και του καλοκαιρινού κλίματος θα πάρουν η συννεφιά και οι βροχές, όπως είπε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1. Επίσης, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου το επόμενο 48ωρο αναμένεται να παρουσιαστεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες μέρες του Οκτωβρίου ο καιρός είναι όχι απλά καλός, αλλά τελείως καλοκαιρινός και δεν είναι τυχαίο οτι οι παραλίες, ειδικά τα σαββατοκύριακα έχουν πολύ κόσμο λες και είμαστε σε διακοπές. Από την Τρίτη όμως το σκηνικό αλλάζει, κάτι που όμως όπως εξηγεί ο Τάσος Αρνιακός είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να μας ανησυχεί.

«1-2 μέρες ακόμη γαιδουροκαλόκερο αλλά μετά να είστε προετοιμασμένοι...»

«Το… γαιδουροκαλόκερο θα συνεχιστεί 1-2 ημέρες ακόμα, αφού μετά, ψυχρές μάζες από την Ευρώπη, που έχουν πάρει ήδη τον κατήφορο θα μας επισκεφθούν από τα βόρεια, φέροντας συννεφιές, βροχές και ψύχρα. Ας προετοιμαζόμαστε λοιπόν για την επικείμενη φθινοπωρινή τροπή του καιρού με υπομονή ψυχραιμία. Άλλωστε είναι μια απόλυτα φυσιολογική και αναμενόμενη εξέλιξη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share