ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Κόκκινος» συναγερμός Σάκη Αρναούτογλου: «Ντυθείτε πιο ζεστά το επόμενο 48ωρο – Μην παρκάρετε κάτω από δέντρα…»

«Κόκκινος» συναγερμός Σάκη Αρναούτογλου: «Ντυθείτε πιο ζεστά το επόμενο 48ωρο – Μην παρκάρετε κάτω από  δέντρα…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Καιρός: Βροχές, κρύο και ισχυρούς ανέμους προβλέπει να έρχονται μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο Σάκης Αρναούτογλου, καθώς η θερμοκρασία, σύμφωνα με την πρόγνωσή του, θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή προς τα κάτω.

Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος, η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή και θα συνοδευτεί από ισχυρούς και ψυχρούς βοριάδες, ενώ η περιοχή που αναμένεται να επηρεαστεί περισσότερο είναι η βόρεια Ελλάδα, δηλαδή η Μακεδονία και η Θράκη.

Την ίδια ώρα, να θυμίσουμε το προάγγελμα πολικού ψύχους από τα Μερομήνια: «Έρχονται τα πρώτα χιόνια μεταξύ 8-13 του μήνα…»

Σάκης Αρναούτογλου – Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Φίλες και φίλοι!

Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας συνοδεία ισχυρών και ψυχρών βοριάδων κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα κεντρικά το επόμενο 48ωρο ! Ντυθείτε πιο ζεστά , από αύριο το πρωί σε Μακεδονία και Θράκη, απ’ ότι κάνατε τις τελευταίες ημέρες, και κυρίως τα μικρά παιδιά που θα πάνε στο σχολείο! Στη Θεσσαλονίκη προσοχή στον κατά διαστήματα πολύ ισχυρό αλλά και ψυχρό Βαρδάρη ! (Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα για καλό και για κακό)

Στο βιντεάκι οι πράσινες αποχρώσεις υποδηλώνουν τις σχετικά ψυχρές αέριες μάζες, οι πιο σκούρες προς το γαλάζιο τις ακόμα πιο ψυχρές και από το κιτρινο προς το πορτοκαλί τις καλοκαιρινού τύπου θερμές αέριες μάζες!

Αρκετές βροχές θα σημειωθούν την Τριτη και την Τετάρτη κυρίως στα δυτικά – βορειοδυτικά και κατά τόπους στα ηπειρωτικά!

Σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας, όπως θα δείτε, αναμένεται όμως και πάλι προς τα τέλη της εβδομάδας. Λεπτομέρειες στα αναλυτικά δελτία καιρού από ΔΕΥ- ΠΑΡ στις 19:15 στην ΕΡΤ3

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου