Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Τρόμος σε κεντρικό δρόμο της Πλάκας: 4 άτομα μαχαίρωσαν ανήλικο για να τον ληστέψουν

Του επιτέθηκαν για να πάρουν τα χρήματα που είχε πάνω του και το κινητό του

13 Οκτωβρίου 2023 12:17
Τρόμος σε κεντρικό δρόμο της Πλάκας: 4 άτομα μαχαίρωσαν ανήλικο για να τον ληστέψουν
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Νύχτα τρόμου πέρασε ένας 17χρονος την Πέμπτη (12/10), όταν τέσσερις άγνωστοι τον πλησίασαν στην Πλάκα και τον μαχαίρωσαν ώστε να τον ληστέψουν.

Συγκεκριμένα, όλα έγιναν στις 9:30 το βράδυ σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της Πλάκας, στην οδό Διοσκούρων. Εκεί, τέσσερις άγνωστοι πλησίασαν τον 17χρονο και με την απειλή μαχαιριού του ζήτησαν να τους παραδώσει τα χρήματα που είχε πάνω του καθώς και το κινητό του.

Οι τέσσερις δράστες άρπαξαν τα χρήματα και το κινητό του 17χρονου και αφού τον μαχαίρωσαν εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Περιπολικό
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τρόμος σε αεροδρόμιο: Γυναίκα μαχαίρωσε 3 ανθρώπους - Ένας αστυνομικός ανάμεσά τους (video)

Πανικός στο διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα, καθώς μία γυναίκα που κρατούσε μαχαίρι φέρεται να μαχαίρωσε τρία άτομα -μεταξύ των οποίων και έναν αστυνομικό.

Τρομακτικά πλάνα έδειχναν τη γυναίκα, που αναγνωρίστηκε από το WSBTV ως Damaris Milton, 44 ετών, να κουνάει το μαχαίρι προς τους αστυνομικούς που πλησίαζαν, ενώ οι ταξιδιώτες βρίσκονταν σε απόσταση ενός μέτρου από αυτήν, χωρισμένοι μόνο από γυαλί. Επίσης, Νέα Υόρκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη εν ψυχρώ δολοφονία γνωστού ποιητή και ακτιβιστή στη μέση του δρόμου - Εικόνες που σοκάρουν

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στις 4:45 μ.μ. για την οπλισμένη γυναίκα που στεκόταν έξω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας κοντά στον νότιο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, όπου εκτελούνται πτήσεις εσωτερικού.

Και τα τρία θύματα είναι σε σταθερή κατάσταση και υπέστησαν τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή τους. Η Milton συνελήφθη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share