Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Δεν θα πάει τελικά φαντάρος ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα φορέσει προς το παρόν τα... χακί

13 Οκτωβρίου 2023 11:39
Δεν θα πάει τελικά φαντάρος ο Στέφανος Κασσελάκης
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να υπηρετήσει στην επόμενη ΕΣΣΟ και είχε εκφράσει την επιθυμία του να επισκεφθεί ένα από τα ακριτικά νησιά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει εκτελέσει τη θητεία του και προκύπτει ένα ερώτημα σχετικά με το πότε προτίθεται να την υπηρετήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Από την ηλικία των 14 ετών, ο Στέφανος Κασσελάκης απουσίαζε στο εξωτερικό και μέχρι σήμερα δεν επανήλθε στην Ελλάδα για να εκτελέσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του. Καθώς δεν έχει φτάσει στην ηλικία των 45 ετών και έχει επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα, οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις ανανεώνονται πλήρως.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του στην επόμενη ΕΣΣΟ, που είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο. Σύμφωνα με την αναφορά της δημοσιογράφου Χριστίνας Κοραή στο Live News, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα προσέλθει τον Νοέμβριο για την στρατιωτική του υποχρέωση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσιογράφου, το πιθανότερο είναι να προσέλθει στην ΕΣΣΟ τον Ιανουάριο ή τον Μάρτιο του 2024.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share