Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας ο Αλέξης Γεωργούλης - Βίντεο από την επίσκεψή του στην γενέτειρά του στη Λάρισα (video)

Ο ευρωβουλευτής επισκέφτηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου τους πληγέντες συμπατριώτες του

10 Οκτωβρίου 2023 16:40
Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας ο Αλέξης Γεωργούλης - Βίντεο από την επίσκεψή του στην γενέτειρά του στη Λάρισα (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Μία νέα εμφάνιση πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής βρέθηκε στη γενέτειρά του, στη Λάρισα, στις 7 Οκτωβρίου, δίπλα στους πλημμυροπαθείς. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τον ευρωβουλευτή.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, συνδυάζοντας και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ταξίδεψε στη Θεσσαλία, βοηθώντας τους κατοίκους που έχουν χάσει τις περιουσίες τους κι ακούγοντας τα προβλήματά τους.

Το βίντεο που προέρχεται από κάτοικο χωριού της Λάρισας έφερε στο φως το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αλέξης Γεωργούλης: Επέστρεψε στην Ελλάδα - Τα πλάνα από την άφιξή του στο αεροδρόμιο

Στην Ελλάδα επέστρεψε από τις Βρυξέλλες ο Αλέξης Γεωργούλης. Δείτε παρακάτω τα πρώτα πλάνα από την άφιξή του στο αεροδρόμιο.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά τις σοβαρές καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου, έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τον εντόπισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξή του στη χώρα μας, με τον ίδιο να αποχωρεί βιαστικά, χωρίς βέβαια να έχει αντιληφθεί την ύπαρξη του τηλεοπτικού συνεργείου. Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή, λίγο καιρό μετά την πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη με τη Βίκυ Σταυροπούλου στην Κύθνο.

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share