ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας για Κασσελάκη: «Παιδί μπορεί να υιοθετήσει μόνο ένας άντρας ή μία γυναίκα, όχι ομοφυλόφιλα ζευγάρια» (video)

Κούγιας για Κασσελάκη: «Παιδί μπορεί να υιοθετήσει μόνο ένας άντρας ή μία γυναίκα, όχι ομοφυλόφιλα ζευγάρια» (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Την επιθυμία του Στέφανου Κασσελάκη να κάνει παιδί μέσω παρένθετης σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Κυριακής (8/10).

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «ΜEGA Σαββατοκύριακο», ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τη δήλωση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος είπε ότι με τον Τάιλερ θέλουν να αποκτήσουν δύο αγόρια λέγοντας: «Είμαι έξαλλος. Ακούω η συζήτηση να γίνεται αν έχει δικαίωμα να επιλέξει φύλο. Δεν άκουσα από κανέναν να ασχοληθεί με το τι λέει ο νόμος».

«Δείχνει επικίνδυνη άγνοια»

«Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί σε καθεστώς παρένθετης μητέρας. Στην παρένθετη έχει δικαίωμα να πάει μόνο γυναίκα και μάλιστα, αυτή η γυναίκα πρέπει να έχει συγκεκριμένη ηλικία. Ο κ. Κασσελάκης δείχνει επικίνδυνη άγνοια. Επίσης, στην Ελλάδα δεν μπορεί καν να υιοθετήσουν παιδί, επειδή είναι ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Μπορεί να υιοθετήσει παιδί μονός του ένας άντρας ή μία γυναίκα, αλλά όχι ομοφυλόφιλα ζευγάρια», δήλωσε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε ότι εφόσον επιτραπεί ο γάμος στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, τότε θα αρχίσει μια συζήτηση για την υιοθεσία».

«Επιλογή φύλου δεν μπορεί να γίνει. Σε κάποια εργαστήρια γίνεται γονιδιακός ερευνητικός έλεγχος για το αν μπορείς να απομονώσεις κάποια γονίδια, τα οποία θα σε οδηγούν εκεί», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας κλείνοντας.



Πυρ και μανία ο Στέφανος Κασσελάκης: «Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών»

Διαψεύδει το σημερινό (8/10) πρωτοσέλιδο εφημερίδας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πως είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ.

«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών!», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε νέα ανάρτησή του στο Twitter, διαψεύδοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο. Παράλληλα, «Εδώ δεν αναγνωρίζω τους βουλευτές του κόμματός μου. Και μου το έλεγε ο Τάιλερ να πάμε Ίμπιζα που έχει…» – Η 1η μέρα του “Στέφανου Κασσελάκη” στο στρατό (Video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι δεν είναι μέλος κανενός κόμματος, προσθέτοντας ότι από το 2007 στήριξε φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν και όχι το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, ενώ τονίζει ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του ως προς την εφημερίδα που δημοσίευσε το πρωτοσέλιδο.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών! Να με εμφανίσουν ως Ρεπουμπλικανό. Ο οποίος μάλιστα, το 2023, την ώρα που συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, τάχα εγγραφόταν στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα στις ΗΠΑ!

Το “έγγραφό” τους έχει μέχρι και ψεύτικη διεύθυνση. Σας παραθέτω -όπως πάντα- την αλήθεια: Πληκτρολογώ τα πραγματικά μου στοιχεία και το σύστημα δεν με εμφανίζει εγγεγραμμένο σε κανένα κόμμα. Όμως δεν θέλω να κρύβομαι: Στήριξα φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν από το 2007.

Και οι μικρές δωρεές που έχω κάνει, ήταν πάντα στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ως προς την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου