Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Σοκ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε ανήλικο παιδί με το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε

Το παιδί το εκτόξευσε 3-4 μέτρα στον αέρα, τόνισε αυτόπτης μάρτυρας

6 Οκτωβρίου 2023 23:59
Σοκ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε ανήλικο παιδί με το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκλήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικο παιδί το μεσημέρι της Πέμπτης (5/10).

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντιστάσεων και Τρυπιά. Νωρίτερα είχε σημειωθεί καραμπόλα στην Αττική Οδό.

Ο οδηγός εγκατέλειψε το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, σοβαρά τραυματισμένο.

«Το αυτοκίνητο έτρεχε υπερβολικά. Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο. Το παιδί το εκτόξευσε 3-4 μέτρα στον αέρα και το πέταξε αρκετά μέτρα μακριά. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και το σώμα. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ» τόνισε αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

Δείτε το ρεπορτάζ

Τρομακτικό βίντεο από φονικό τροχαίο με supercars - Σοκάρει η στιγμή που Ferrari και Lamborghini σπέρνουν τον θάνατο

Ιταλία: Ένα ζευγάρι Ελβετών βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο της Σαρδηνίας, κατά τη διάρκεια περιήγησής τους με supercar.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το ζευγάρι των Ελβετών, αλλά και άλλοι τουρίστες, που συμμετείχαν σε μια περιήγηση στη Σαρδηνία με Supercars, επιχειρούν συνεχείς προσπεράσεις στους στενούς δρόμους της διαδρομής που ξεκινούσε από την Teulada και κατέληγε στην Olbia.

Δείτε επίσης: Βυθίστηκε στο πένθος με η Ιταλία: Πώς το λεωφορείο έπεσε από τη γέφυρα πάνω σε ηλεκτρικά καλώδια σιδηροτροχιάς και οδήγησε στον θάνατο 21 ανθρώπους

Πρώτα φαίνεται να περνούν κάποια άλλα supercars και ακολουθεί η Ferrari του ζευγαριού και μια Lamborghini. Τα δύο οχήματα επιχείρησαν να προσπεράσουν ταυτόχρονα ένα τροχόσπιτο στους στενούς δρόμους του ιταλικού νησιού, όμως συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα η Lamborghini να χτυπήσει το τροχόσπιτο και να προκαλέσει την ανατροπή του.

Η Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες και το ζευγάρι ανασύρθηκε απανθρακωμένο. Το ζευγάρι που επέβαινε στο τροχόσπιτο, τουρίστες από την πόλη Σέλβα ντι Βαλ Γκαρντένα, αλλά και το ζευγάρι των Ινδών που επέβαινε στην Lamborghini τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

«Βρεθήκαμε ξαπλωμένοι πλάγια στις θέσεις. Για μια στιγμή μείναμε σιωπηλοί προσπαθώντας να διαπιστώσουμε τι έχει συμβεί. Κοίταξα στα μάτια τη σύζυγό μου και τη ρώτησαν εάν ήταν καλά. Κούνησε καταφατικά το κεφάλι της», δήλωσε ο οδηγός του τροχόσπιτου στο πρακτορείο L’Unione Sarda, προσθέτοντας πως κατάφεραν στη συνέχεια να συρθούν ανάμεσα από τα καθίσματα και να βγουν από το όχημα. «Μόλις βγήκαμε είδαμε μια κόλαση», τόνισε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share