Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο (7-8/10) από Χριστίνα Σούζη: «Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα αγγίξει...»

Τι αναφέρει η μετεωρολόγος;

6 Οκτωβρίου 2023 21:49
Ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο (7-8/10) από Χριστίνα Σούζη: «Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα αγγίξει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο (7-8/10) έκανε λόγο η Χριστίνα Σούζη στην πρόγνωση του καιρού, καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα αγγίξει τους 28 βαθμούς!

Η γνωστή μετεωρολόγος ανέφερε πως θα έχουμε ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Ωστόσο, τόνισε πως οι άνεμοι θα δυσκολέψουν τις συνθήκες, καθώς θα έχουμε υψηλά μποφόρ.

Δείτε το βίντεο

«Από την επόμενη Δευτέρα...»: Έκτακτη ενημέρωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός σήμερα: Επιστρέφει στους δέκτες μας με τις καιρικές του προγνώσεις ο Σάκης Αρναούτογλου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο Σάκης Αρναούτογλου από το καλοκαίρι και μετά δεν είχε τηλεοπτικές εμφανίσεις στην ΕΡΤ με αποτέλεσμα όποια πρόγνωση για τον καιρό έκανε, αυτή να ήταν μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook. Ο Σάκης Αρναούτογλου, το πρώι της Πέμπτης, εξέδωσε ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του και τόνισε πως από την Δευτέρα (09/10) επιστρέφει τηλεοπτικά, μέσω της ΕΡΤ.

Επομένως από την Δευτέρα και μετά θα έχουμε καθημερινή πρόγνωση του καιρού από τον κορυφαίο του είδους, Σάκη Αρναούτογλου!

Από την ερχόμενη Δευτέρα ξανά μαζί στην ΕΡΤ3 καθημερινά από ΔΕΥ - ΠΑΡ στις 19:15! Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω!! :) Καλημέρα!!

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Wednesday, October 4, 2023
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share