Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Χαλκίδα: Πα-τέρας προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του - Τον κατήγγειλε η μητέρα

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη ενώ το παιδί αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή

5 Οκτωβρίου 2023 10:21
Φρίκη στη Χαλκίδα: Πα-τέρας προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του - Τον κατήγγειλε η μητέρα
Από Εύη Κουρίδου

Σοκάρει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Χαλκίδα, όπου πατέρας προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του, στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του.

Το γεγονός κατήγγειλε η 49χρονη μητέρα στο τμήμα ασφαλείας, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα το παιδιού.

Δείτε επίσης: «Υπάρχει κύκλωμα παιδικής κακοποίησης, παιδεραστίας και π@ρν@γραφίας!» - Αποκαλύψεις "φωτια" για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης (Video)

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 49χρονη, στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (4/10), ο άνδρας προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του, εντός του σπιτιού, γεγονός που έγινε αντιληπτό από την ίδια.

Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Ο ανήλικος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Περιπολικό
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

«Απειλούσε να με σκοτώσει, με βίαζε κάθε μέρα»: Οι φρικιαστικές στιγμές που ζούσε η 34χρονη στα χέρια του αστυνομικού και η απόπειρα αυτοκτονίας (videos)

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της 34χρονης για την κόλαση που ζούσε στα χέρια ενός υπαρχιφύλακα της Διεύθυνσης Περιπολιών, ο οποίος τη βίαζε και την εξέδιδε. Συγχρόνως, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να είναι κατά συρροήν μαστροπός - βιαστής.

Είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι... 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», δήλωσε η άτυχη 34χρονη στο Star.

«Θέλει να πάω με το αφεντικό του, που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός...», υποστήριξε ακόμη η 34χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Η απόπειρα αυτοκτονίας και οι βιασμοί

Η 34χρονη, μια εβδομάδα πριν την αποκάλυψη της υπόθεσης, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει από το μπαλκόνι του διαμερίμαστός τους, όταν αρνήθηκε να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις του αστυνομικού, με εκείνον να υπαναχωρεί. Παράλληλα, η γυναίκα κατήγγειλε πως έπεσε θύμα αλλεπάλληλων παρά φύση βιασμών. Σε βάρος του υπαρχιφύλακα ασκήθηκαν διώξεις για εμπορία ανθρώπων με χρήση βίας και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Για τον αστυνομικό διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία ο 40χρονος τέθηκε και σε διαθεσιμότητα.

Η καταγγελία του θύματος

Η καταγγελία έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου και οι διαδικασίες για τη σύλληψη του 40χρονου κινήθηκαν τάχιστα. Σύμφωνα με την 34χρονη, γνωρίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή που η ίδια εκδιδόταν. Εκείνος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του την προσέγγισε λέγοντάς της ότι χρειάζεται προστασία και πολύ σύντομα άρχισαν να συμβιώνουν. Τότε, εκείνος ξεκίνησε να απαιτεί να του δίνει όσα χρήματα έβγαζε. «Αν έλεγα όχι, με απειλούσε ότι θα με συλλάβουν, θα απελαθώ, θα με κλείσει σε ψυχιατρείο ή θα με σκοτώσει», περιέγραψε με κλάματα στους αστυνομικούς το θύμα. Ο δράστης, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να της τάζει γάμο και να της λέει ότι σκοπεύει να την παντρευτεί για να αποκτήσει μόνιμη άδεια διαμονής.

Το βίντεο που τον «καίει»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα όσα υποστήριξε το θύμα επιβεβαίωσαν μάρτυρες, ενώ οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο 40χρονος να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του την 34χρονη από και προς το σημείο που εκδιδόταν στο κέντρο της Αθήνας αλλά και να του παραδίδει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το μεσημέρι της 30ης Σεπτεμβρίου και ενώ η γυναίκα βρισκόταν στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 40χρονος της τηλεφώνησε και εκείνη προσποιήθηκε ότι βρίσκεται με πελάτη. Εκεί έλαβε το προσημειωμένο ποσό των 500 ευρώ και το απόγευμα της ίδιας ημέρας το παρέδωσε στον 40χρονο, ο οποίος συνελήφθη με τα χρήματα αυτά στην κατοχή του. Κατά την έφοδο στο σπίτι τους, οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά το ποσό των 3.850 ευρώ, εκ των οποίων τα 500 ήταν τα προσημειωμένα. Το συνολικό αυτό ποσό, μάλιστα, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο αποκλειστική πρόσβαση είχε ο 40χρονος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share