Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Αυτή προσπαθούσε να τον παντρευτεί, ήθελε παντρειά! Ποιος τη θέλει αυτή τη γυναίκα; Αυτή εκδιδόταν σε ξενοδοχεία» - Ξέσπασε η μητέρα του αστυνομικού που βί@ζε και εξέδιδε την 34χρονη (Video)

«Τον μεγαλώσαμε με αρχές και ιδανικά. Όλα είναι συκοφαντίες»

4 Οκτωβρίου 2023 15:59
«Αυτή προσπαθούσε να τον παντρευτεί, ήθελε παντρειά! Ποιος τη θέλει αυτή τη γυναίκα; Αυτή εκδιδόταν σε ξενοδοχεία» - Ξέσπασε η μητέρα του αστυνομικού που βί@ζε και εξέδιδε την 34χρονη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξέσπασε η μητέρα του 40χρονου αστυνομικού που κατηγορείται ότι βί@ζε και εξέδιδε μια 34χρονη κοπέλα από το Καμερούν μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος τη θέση του, φέρεται να προσέγγισε την 34χρονη γυναίκα η οποία τον αποδέχθηκε ως προστάτη της. Σύμφωνα με την καταγγελία ο ίδιος τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση ενώ φέρεται να την χτυπούσε και να την εξέδιδε αποσπώντας της τα χρήματα από τα ραντεβού.

Ο εφιάλτης της 34χρονης φέρεται να κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια ενώ πρόσφατα η ίδια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της. Η γυναίκα εξομολογήθηκε τα πάντα σε μια φίλη της η οποία την πήγε στους άνδρες του εσωτερικών υποθέσεων με αποτέλεσμα να στηθεί αστυνομική επιχείρηση για την σύλληψή του.

«Αυτή προσπαθούσε να τον παντρευτεί, ήθελε παντρειά! Ποιος τη θέλει αυτή τη γυναίκα; Αυτή εκδιδόταν σε ξενοδοχεία»

«Είμαστε συνταξιούχοι δάσκαλοι, τον μεγαλώσαμε με αρχές και ιδανικά. Ήθελε να γίνει αστυνομικός για να βοηθάει. Την έβγαλαν από το σπίτι της και τη φιλοξενούσε στο δικό του. Της είχε εμπιστοσύνη, είχε τα κλειδιά του σπιτιού του. Προσπαθούσε να της βρει σπίτι, την έβαλε στο δικό του για λίγες μέρες… Δεν είχε σχέση μαζί της, τι σχέση να είχε με αυτή τη γυναίκα.

Αυτή προσπαθούσε να τον παντρευτεί, αυτή ήθελε παντρειά… Ποιος τη θέλει αυτή τη γυναίκα, αυτή εκδιδόταν σε ξενοδοχεία. Δεν ξέρω που γνωρίστηκαν, εγώ δεν την είχα δει. Όλα είναι συκοφαντίες. Δεν τη βίασε, ούτε τη χτύπησε. Αυτή του έλεγε να την πάει στα ξενοδοχεία για δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share