Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

«Κόλαφος» η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Golden boy ο Κασσελάκης - Όποτε ανοίγει το στόμα λέει κοτσάνα, στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε φοβερή...» (video)

«Μιμητής του Τσίπρα και...»

4 Οκτωβρίου 2023 11:18
«Κόλαφος» η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Golden boy ο Κασσελάκης - Όποτε ανοίγει το στόμα λέει κοτσάνα, στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε φοβερή...» (video)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ,ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISS
Από Κυριάκος Μελλίδης

«Αυτό που παρακολουθούμε είναι πραγματικά θλιβερό. Νομίζω ότι εκθέτει όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ολόκληρη τη χώρα. Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίχθηκε επιθετική εξαγορά πτωχευμένου κόμματος από ένα κατά δήλωσή του “Golden Boy“.

Όποτε ανοίγει το στόμα του λέει και μια κοτσάνα για τα εθνικά θέματα, για πολύ σοβαρά ζητήματα, ή κάνει ατόπημα όπως ήταν οι “ταρζανιές” στο σχολείο των ΑμεΑ. Ταυτόχρονα, το ίδιο πρόσωπο περιφέρεται και περιφέρει εξευτελίζοντας τους συν αυτώ μπροστά στα μάτια των πολιτών και για τις κάμερες» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Η Ζ. Κωσταντοπούλου εκτίμησε ότι δύσκολα το κόμμα θα μείνει ενωμένο. «Είναι πολύ δύσκολο να πορευτεί ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα δεν είναι παρά τα επίχειρα όσων έγιναν το 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε την ψύχη του και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.

Παράλληλα, θυμίζουμε το «κράξιμο» σε Κασσελάκη για «σκηνοθετημένο σόου» στο πατρικό σπίτι θείας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Η σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ

Επιτρέπουν να τους περιπαίζουν στη Βουλή αποκαλώντας τον αρχηγό τους “Μασσελάκη, Φαμελλάκη” κλπ και εκείνοι θίγονται ως υπερασπιστές του ιερού δισκοπότηρου», ενώ εξαπέλυσε επίθεση και σε άλλα στελέχη του κόμματος, όπως ο Ν. Παππάς, ο Π. Πολάκης και ο Ν. Φίλης:

«Ο Παππάς, καταδικασμένος για αδίκημα διαφθοράς, ο Πολάκης, νομίζουν ότι κάνουν το κομμάτι τους. Εσωτερικά βλέπουμε μια κατάσταση φοβερής σήψης, αλλά και φοβερής αγάπης για την καρέκλα, είδατε πώς εμφανίστηκε χθες ο κ. Φίλης να τα μετριάζει τα λεγόμενα του, μόλις μοιραστούν οι καρέκλες…

Για την καρέκλα. Όλοι αυτοί κάνανε μια επιλογή το ’15, όλοι αυτοί ήταν οι εφεδρείες του κ. Τσίπρα όταν αποφάσισε να “τα γυρίσει” το ’15. Όλοι αυτοί ήταν δίπλα του και έγιναν υπουργοί του, και μια χαρά όταν τους δόθηκε η καρέκλα ξεχάσανε και την Αριστερά και τις αρχές και τις αξίες. Δεν είναι κάτι το νέο να έχεις Παππά και Πολάκη εξαπτέρυγα ή να αναμασάς ό,τι πιο παλιό και παρωχημένο υπάρχει» σχολίασε.

«Μιμητής του Τσίπρα»

«Μπορεί να γελάμε ή να κλαίμε, αλλά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά… Ο κ. Τσίπρας έθεσε ένα υπόδειγμα/ παράδειγμα προς αποφυγήν: το υπόδειγμα του αδίστακτου θρασύτατου ανθρώπου, ο οποίος εκπροσωπεί μια χώρα να μιλάει αγγλικά χωρίς να ξέρει. Εδώ έχουμε τον μιμητή του κ. Τσίπρα: μάς λέει “μιλάω ελληνικά χωρίς να ξέρω, κάνω πολιτική χωρίς να ξέρω, κάνω τον αρχηγό πάω και διεκδικώ την αρχηγία της αξιωματικής αντιπολίτευσης χωρίς να ξέρω, και χωρίς φυσικά να θέλω να εκτεθώ”. Δεν θέλει να μπει στη Βουλή γιατί δεν θέλει να εκτεθεί. Είναι δυνατόν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι στη Βουλή και να κρατιέται εκτός; Αυτό τα λέει όλα» είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

«Κυβερνητική αλαζονεία»

Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση, η κ. Κωνσταντοπούλου την κατηγόρησε για αλαζονεία, εκτιμώντας ότι αυτή ακριβώς η αλαζονεία, θα την οδηγήσει και στην κατάρρευση. «Οι πολίτες είναι σε απόγνωση και αισθάνονται εντελώς απομονωμένοι», είπε και πρόσθεσε: «Το ότι κάηκε πάλι ολόκληρη η Ελλάδα μετά το 2021 είναι έργο Μητσοτάκη δεν είναι φυσικό ούτε ακραίο φαινόμενο»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share