Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Τον δήμαρχο δεν τον βρίζεις, τον σέβεσαι»: Στηρίζει τον Αχιλλέα Μπέο ο πατέρας του πλημμυροπαθούς για τον ξυλοδαρμό

«Μακάρι να ήμασταν άξιοι να γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο»

2 Οκτωβρίου 2023 12:09
«Τον δήμαρχο δεν τον βρίζεις, τον σέβεσαι»: Στηρίζει τον Αχιλλέα Μπέο ο πατέρας του πλημμυροπαθούς για τον ξυλοδαρμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Τον δήμαρχο δεν τον βρίζεις σε μία δημοκρατία. Τον δήμαρχο τον σέβεσαι» δήλωσε ο πατέρας του 27χρονου πλημμυροπαθούς που χτύπησε ο Αχιλλέας Μπέος στον περιβόητο ξυλοδαρμό που σημειώθηκε στην Άλλη Μεριά του Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτα ο 27χρονος έβρισε τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος στη συνέχεια χειροδίκησε κατά του νεαρού.

Ο πατέρας του 27χρονου μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δεκατιανοί» για το περιστατικό στην Άλλη Μεριά του Βόλου ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τον νεαρό.

Μεταξύ άλλων ο πατέρας ανέφερε:

«Τον δήμαρχο δεν τον βρίζεις σε μία δημοκρατία. Τον δήμαρχο τον σέβεσαι. Ειπωθήκανε βαριές κουβέντες. Εγώ χαίρομαι που είμαι σε δημοκρατία. Θεώρησα καθήκον γιατί την υπηρέτησα στη Λήμνο 21 μήνες, να πάω να ζητήσω συγγνώμη στον θεσμό. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Ο κ. δήμαρχος παρόλη την ένταση, μας δέχθηκε στο δημαρχείο και μιλήσαμε. Τι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή; Και τί έγινε; Φτάσαμε να το κάνουμε μείζον θέμα της Ελλάδας; Μακάρι να ήμασταν άξιοι να γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο.

Είμαστε ανάξιοι. Έχουμε εκλογές και όλοι θα κριθούν. Οι υπόλοιποι ας κάνουν αντάρτικο», κατέληξε.

Ξεσπάει ο Αχιλλέας Μπέος: "Ειναι σαν να μου την έστησαν - Τα έχω βρει με τους κατοίκους" διαμηνύει σε κάθε τόνο

Σε μία ανάρτηση προχώρησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με σκοπό να δώσει διευκρινίσεις για τα όσα έγιναν στην Άλλη Μεριά Βόλου.

Σε ανάρτησή τους μετά την κυκλοφορία του βίντεο σε όλα τα ΜΜΕ, ο Αχιλλέας Μπέος κάνει λόγο για στημένο περιστατικό, λέγοντας πως ο πολίτης τον έβρισε. Όπως λέει, η αντίδρασή του ήταν ίσως ακραία, αλλά «αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα».

«Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους» αναφέρει ο Δήμαρχος Βόλου για το περιστατικό.

Δείτε την ανάρτηση

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες). Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share