Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα σε Κηφισό και Κηφισίας, αυξημένη στο κέντρο

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

2 Οκτωβρίου 2023 08:56
Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα σε Κηφισό και Κηφισίας, αυξημένη στο κέντρο
EUROKINISSI_ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στους δρόμους της Αθήνας, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε αρκετές κεντρικές αρτηρίες.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει στην άνοδο της Κηφισού, ενώ συμφόρηση παρατηρείται τόσο στην κάθοδο της Κηφισίας όσο και στην Κατεχάκη.

Αργά κινούνται τα οχήματα και στη Λεωφόρο Αθηνών. Αυξημένη είναι η κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας. Αρκετά προβλήματα και στο Πειράια με την Λεωφόρο Ποσειδώνος να είναι στο κόκκινο. Δείτε τον χάρτη:

κίνηση

Ανάσα αναπνοής για τους οδηγούς: Ανακοινώνονται μέτρα για την αποσυμφόρηση του Κηφισού

Το πρόβλημα της κίνησης στην Αθήνα και ιδιαίτερα στον Κηφισό γίνεται καθημερινά ο πρωινός «εφιάλτης» των εργαζομένων.

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες η κατάσταση στον Κηφισό είναι προβληματική, ενώ τα αυτοκίνητα παραμένουν για πολλές ακινητοποιημένα ή προχωρούν ελάχιστα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου μαζί με στελέχη της τροχαίας, αναμένεται να ανακοινώσουν κάποιες παρεμβάσεις προκειμένου να αποφευχθεί το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσπαθήσουν, όταν συμβεί κάποιο τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό, το συντομότερο δυνατό να μπορέσουν να μαζέψουν τα αυτοκίνητα που έχουν εμπλακεί στο τροχαίο, και να δώσουν τον δρόμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε χρήση.

Για τον λόγο αυτό πρόκειται να υπάρχουν σερ μόνιμη βάση δύο γερανοί της τροχαίας στα ρεύματα ανόδου και καθόδου. Οι γερανοί θα παρεμβαίνουν άμεσα, θα καταγράφουν το συμβάν και θα απομακρύνουν τα αυτοκίνητα έως ότου έρθει ο ιδιωτικός γερανός για να τα απομακρύνει.

Ετοιμόρροπη η γέφυρα της Νέας Φιλαδέλφειας

Σε γέφυρα στο ύφος της Νέας Φιλαδέλφειας ωστόσο υπάρχει πρόβλημα και με πεζογέφυρα, η οποία είναι ετοιμόρροπη.

Παρόλο που την έχουν κλείσει από τη μία πλευρά ο κόσμος, προκειμένου να εξυπηρετηθεί συνεχίζει να την χρησιμοποίει με κίνδυνο της ζωής του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share