Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Ανάσα αναπνοής για τους οδηγούς: Ανακοινώνονται μέτρα για την αποσυμφόρηση του Κηφισού

Τι αλλάζει;

2 Οκτωβρίου 2023 08:05
Ανάσα αναπνοής για τους οδηγούς: Ανακοινώνονται μέτρα για την αποσυμφόρηση του Κηφισού

Το πρόβλημα της κίνησης στην Αθήνα και ιδιαίτερα στον Κηφισό γίνεται καθημερινά ο πρωινός «εφιάλτης» των εργαζομένων.

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες η κατάσταση στον Κηφισό είναι προβληματική, ενώ τα αυτοκίνητα παραμένουν για πολλές ακινητοποιημένα ή προχωρούν ελάχιστα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου μαζί με στελέχη της τροχαίας, αναμένεται να ανακοινώσουν κάποιες παρεμβάσεις προκειμένου να αποφευχθεί το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσπαθήσουν, όταν συμβεί κάποιο τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό, το συντομότερο δυνατό να μπορέσουν να μαζέψουν τα αυτοκίνητα που έχουν εμπλακεί στο τροχαίο, και να δώσουν τον δρόμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε χρήση.

Για τον λόγο αυτό πρόκειται να υπάρχουν σερ μόνιμη βάση δύο γερανοί της τροχαίας στα ρεύματα ανόδου και καθόδου. Οι γερανοί θα παρεμβαίνουν άμεσα, θα καταγράφουν το συμβάν και θα απομακρύνουν τα αυτοκίνητα έως ότου έρθει ο ιδιωτικός γερανός για να τα απομακρύνει.

Ετοιμόρροπη η γέφυρα της Νέας Φιλαδέλφειας

Σε γέφυρα στο ύφος της Νέας Φιλαδέλφειας ωστόσο υπάρχει πρόβλημα και με πεζογέφυρα, η οποία είναι ετοιμόρροπη.

Παρόλο που την έχουν κλείσει από τη μία πλευρά ο κόσμος, προκειμένου να εξυπηρετηθεί συνεχίζει να την χρησιμοποίει με κίνδυνο της ζωής του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share