Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: «Προφανώς ανέβασε την ασφάλεια της μηχανής» λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου όπου διαμελίστηκε η 50χρονη

Συνέβη μπροστά στην ανήλικη κόρη της που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη

1 Οκτωβρίου 2023 07:33
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: «Προφανώς ανέβασε την ασφάλεια της μηχανής» λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου όπου διαμελίστηκε η 50χρονη
Από Δέσποινα Τσίρου

Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί στο Μεσολόγγι την τραγωδία σε κρεοπωλείο που στοίχισε τη ζωή σε μια 50χρονη μητέρα δύο παιδιών. «Προφανώς ανέβασε την ασφάλεια της μηχανής» λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του μαγαζιού, όπου διαμελίστηκε η άτυχη γυναίκα.

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας στο Μεσολόγγι ήταν ανατριχιαστικός, καθώς έλαβε χώρα μέσα στο κρεοπωλείο που δούλευε και όχι μόνο αυτό.

Συνέβη μπροστά στην ανήλικη κόρη της που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.

Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στην κρεατομηχανή και βρήκε μαρτυρικό θάνατο αβοήθητη, ενώ η ανήλικη κόρη της βγήκε για βοήθεια αλλά ήταν αργά.

Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια. Σύμφωνα με τον πατέρα του, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε», είπε ο πατέρας του ιδιοκτήτη.

Η Πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα από τη μηχανή, ύστερα από 2 ολόκληρες ώρες και η σορός της 50χρονης, μητέρας 2 ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.

Η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει για το χρονικό του φριχτού περιστατικού στο κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, η 50χρονη πήγε να καθαρίσει τη μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της.

Στη συνέχεια, προσπαθώντας να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στην κρεατομηχανή και το χέρι της. Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share