Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Εργατικό δυστύχημα στο Μεσολόγγι: Μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στην κρεατομηχανή και βρήκε τραγικό θάνατο - Με νευρικό κλονισμό η κόρης της

Οι πρώτες πληροφορίες

30 Σεπτεμβρίου 2023 08:59
Εργατικό δυστύχημα στο Μεσολόγγι: Μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στην κρεατομηχανή και βρήκε τραγικό θάνατο - Με νευρικό κλονισμό η κόρης της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε μια εργαζόμενη σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι ύστερα από εργατικό ατύχημα. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με το messolonghinews.gr φέρεται να καθάριζε την κρεατομηχανή όταν για άγνωστο λόγο μπλεχτηκαν τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η άτυχη γυναίκα πήγε να καθαρίσει μηχανή που κόβει κρέας και διαμελίστηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της η οποία άρχισε να ουρλιάζει και υπέστη νευρικό κλονισμό.

«Θρίλερ» με το τεμαχισμένο πτώμα στην Κρήτη: Οι εργαζόμενοι όταν είδαν το κεφάλι νόμιζαν ότι είναι κούκλα πεταμένη στα σκουπίδια (video & photos)

Την άκρη του νήματος ψάχνουν να βρουν οι Αρχές για την άγρια δολοφονία στην Κρήτη, συλλέγοντας τα μέλη του τεμαχισμένου πτώματος.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι αστυνομικοί είναι πλέον βέβαιοι πως στόχος του δολοφόνου ήταν να μην καταφέρει η Αστυνομία να οδηγηθεί στα ίχνη του. Μέχρι τώρα έχουν ήδη βρεθεί το κεφάλι, τα πόδια του θύματος όπως και τα σπλάχνα του, τα οποία ήταν χωρισμένα σε διαφορετικές σακούλες, που κατέληξαν στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ.

Γιατί το έγκλημα φαίνεται να τελέστηκε στο Ρέθυμνο

Κατά τα τις Αρχές, αυτό που θεωρείται πλέον δεδομένο είναι ότι το αποτρόπαιο έγκλημα τελέστηκε στο Ρέθυμνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, μέσα στην ίδια σακούλα με το κεφάλι, βρέθηκαν αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με τη συγκεκριμένη περιοχή.

Τεμαχισμένο πτώμα στην Κρήτη

Τεμαχισμένο πτώμα στην Κρήτη

Νόμιζαν πως ήταν κούκλα

Σοκαρισμένοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι αντίκρισαν το κομμένα κεφάλι, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή, Κώστα Πατεράκη.

Αρχικά, βλέποντας το μάτι του πτώματος ο εργαζόμενος σκέφτηκε πως επρόκειτο για κούκλα, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι κάποιος είχε αποκόψει και πετάξει σε κάδο ένα ανθρώπινο κεφάλι ενώ από τα μακριά μαλλιά αρχικά υπέθεσαν ότι επρόκειτο για γυναίκα.

Λίγο αργότερα, οι εργαζόμενοι βρήκαν και τα πόδια του άτυχου άνδρα, από το γόνατο και κάτω αλλά και σακούλες με εσωτερικά του όργανα. Ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί τα χέρια, γεγονός που δυσχεραίνει την ταυτοποίηση του νεκρού, καθώς δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Τεμαχισμένο πτώμα στην Κρήτη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share