Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθη «πρόσωπο – κλειδί» της υπόθεσης - Φέρεται να γνώριζε τα μέλη της συμμορίας που δολοφονήθηκαν

Νέα στοιχεία στο φως!

29 Σεπτεμβρίου 2023 21:05
Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθη «πρόσωπο – κλειδί» της υπόθεσης - Φέρεται να γνώριζε τα μέλη της συμμορίας που δολοφονήθηκαν
(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Στη σύλληψη ενός προσώπου κλειδί για το μακελειό στη Λούτσα, προχώρησε πριν λίγες ώρες η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το Mega.

Πρόκειται για ένα άτομο 35 ετών, που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ο ίδιος ήταν συνεχώς σε επαφή με τα θύματα της ομαδικής δολοφονίας.

Ο άνδρας φέρεται να γνωρίζει τα μέλη της συμμορίας που δολοφονήθηκαν.

Μακελειό στην Αρτέμιδα: «Πήραμε την εκδίκησή μας» – Η φωτογραφία στο TikTok με ένα «Χ» στα θύματα (video)

Η εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα ήταν αποτέλεσμα της διαμάχης μεταξύ των δύο τουρκικών συμμοριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διακίνησης ναρκωτικών και συμβολαίων θανάτων. Υπενθυμίζεται, ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα θύματα.

Πρόκειται για τη συμμορία Ντάλτονς, μέλη της οποίας εκτελέστηκαν στη Λούτσα, και τη συμμορία Ρεντ Κιτ, μέλη της οποίες βρέθηκαν δολοφονημένα σε Γαλλία και Κωνσταντινούπολη.

Μετά τη δολοφονία 6 μελών των Ντάλτονς η αντίπαλη συμμορία προχώρησε σε ανάρτηση ενός βίντεο, όπου παρουσιάζουν τις φωτογραφίες των 6 θυμάτων και βάζουν ένα Χ, πανηγυρίζοντας πως τους σκότωσαν και πήραν την εκδίκησή τους.

Μάλιστα, κάτω από τα πανηγυρικά βίντεο της αντίπαλης συμμορίας για την εκτέλεση στη Λούτσα υπάρχουν σχόλια που υποστηρίζουν ότι οι δολοφόνοι είναι σερβικής καταγωγής, γεγονός που σημαίνει ότι οι δολοφονίες αποτελούσαν αντίποινα, διότι υποστηρίζεται ότι οι Ντάλτονς είχαν κατηγορηθεί ότι σκότωσαν έναντι συμβολαίου θανάτου έναν Σέρβο μαφιόζο.

Βάσει των παραπάνω, η δολοφονία του Σέρβου μαφιόζουν από τους Ντάλτονς ήταν εκείνη που ενεργοποίησε το μακελειό στη Λούτσα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «ΒΗΜΑΤΟΣ» και των «ΝΕΩΝ», 131 μέλη των Ντάλτονς είχαν επιχειρήσει να κάνουν επιδεικτική παρέλαση στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης προτάσσοντας όπλα μέσα από τα ανοιχτά παράθυρα των αυτοκινήτων τους. Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας ορισμένα μέλη της διέφυγαν στην Ελλάδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share