Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Με τόσα χρήματα εξαγοράζει τη θητεία του στο Στρατό - Πόσο θα υπηρετήσει σε περίπτωση που καταταγεί (Video)

Δεν είναι σίγουρο το πότε θα καταταγεί

28 Σεπτεμβρίου 2023 19:29
Στέφανος Κασσελάκης: Με τόσα χρήματα εξαγοράζει τη θητεία του στο Στρατό - Πόσο θα υπηρετήσει σε περίπτωση που καταταγεί (Video)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είναι πρόθυμος να υπηρετήσει τη θητεία στο Στρατό, σύμφωνα με δηλώσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη, ωστόσο πρόκειται για λίγες μέρες με πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα εξαγοράσει το συντριπτικό της μέρος. Με πόσα χρήματα μπορεί να το καταφέρει και πόσο θα υπηρετήσει σε περίπτωση που καταταγεί;

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, δεν είναι σίγουρο το πότε θα καταταγεί, καθώς μπορεί να το κάνει και με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου. Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πιο πιθανό σώμα θεωρείται ο στρατός Ξηράς, ενώ σε περίπτωση που καταταγεί, φέρεται να σκοπεύει να υπηρετήσει 20 μέρες και να εξαγοράσει τους υπόλοιπους πέντε μήνες και δέκα μέρες για το ποσό των 4.320 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει υπηρετήσει τη θητεία του, καθώς από την ηλικία των 14 ετών έλειπε εξωτερικό, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια εκτός Ελλάδας πήρε διαρκή αναβολή.

Καθώς δεν έχει συμπληρώσει το 45ο έτος της ηλικίας, και αφού πλέον επέστρεψε στη χώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να κληθεί για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του.

Μετακομίζει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler McBeth: Αυτό είναι το νέο σπίτι που θα μείνουν στο κέντρο της Αθήνας (video)

Μετά την εκλογική του νίκη ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα οι αλλαγές αφορούν και τον ιδιωτικό του βίο, καθώς ύστερα από 11 χρόνια στο εξωτερικό, επιστρέφει μόνιμα στη χώρα και ψάχνει σπίτι για να μείνει με τον σύντροφό του Tyler McBeth και την σκυλίτσα τους, Φάρλι.

Ο μεσίτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ξενάγησε την εκπομπή σε ένα από τα σπίτια που πρόκειται να δείξει στον Στέφανο Κασσελάκη.

Πρόκειται για ένα κλασικό, μεσοαστικό διαμέρισμα στην Πλάκα της δεκαετίας του ΄60, 120 τετραγωνικών μέτρων, με δύο υπνοδωμάτια, wc και μπάνιο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share