Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Νέο σόου Κασσελάκη στο Σύνταγμα: Τα Γερμανικά με τουρίστες, η στάση στο φανάρι και οι selfies - Τον ρώτησαν πολιτικά, απάντησε για το αγαπημένο του φαγητό… (video)

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τράβηξε όλα τα βλέμματα - Το σπίτι που ψάχνει στο κέντρο της Αθήνας

27 Σεπτεμβρίου 2023 20:29
Νέο σόου Κασσελάκη στο Σύνταγμα: Τα Γερμανικά με τουρίστες, η στάση στο φανάρι και οι selfies - Τον ρώτησαν πολιτικά, απάντησε για το αγαπημένο του φαγητό… (video)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε βόλτα στο Σύνταγμα μετά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Άκρως επικοινωνιακός, ως συνήθως, συνομίλησε με πολίτες, έβγαλε selfies, αρνήθηκε ωστόσο να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Εκτός από μία... Αν και δεν απάντησε σε κανένα από τα πολιτικά ερωτήματα που του ετέθησαν, απάντησε στην ερώτηση για το αγαπημένο του φαγητό.

Μία από τις ερωτήσεις ήταν να περιγράψει το αγαπημένο του φαγητό. Και ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με... γρίφο: «Είναι λαχανικό και έχει μέσα κάτι κρεατικό και από πάνω σάλτσα από λαχανικό» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, και ευχήθηκε, αστειευόμενος, «καλή τύχη» σε όσους προσπαθήσουν να το βρουν.

Την ίδια ώρα, επιστρέφει στο προσκήνιο ο «μίστερ Πρέσπες», Νίκος Κοτζιάς - Εντάσσεται στην ηγετική ομάδα Κασσελάκη!

Ο Στέφανος Κασσελάκης ψάχνει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, στο Mega, αναφέρθηκε την ίδια ώρα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αναζητεί σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στην περιοχή του Μουσείου της Ακρόπολης, μια περιοχή από αυτές που ενδιαφέρουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, ο κ. Κασσελάκης ψάχνει σπίτι με δύο δωμάτια και, ιδανικά, εκτός από ανακαινισμένο να είναι και επιπλωμένο. Στην περιοχή αυτή οι τιμές για ένα διαμέρισμα με αυτά τα χαρακτηριστικά φθάνουν τα 2.200 ευρώ το τετραγωνικό.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Η πρώτη εικόνα μετά την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - Ποια η διαφορά με την ΝΔ (videos)

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Το πολιτικό βαρόμετρο και το πώς αυτό έχει διαμορφωθεί μετά και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το ACTION 24 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στην πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση της OPINION POLL μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν σχετικά με το ποιο θεωρούν το πιο σοβαρό πρόβλημα για τη χώρα και πόσο ικανοποιημένοι είναι από το συνολικό έργο της Κυβέρνησης μέχρι σήμερα και πόσο για τα αντανακλαστικά που έδειξε για τις καταστροφές και για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων;

Πόσο επηρεάζουν τους πολίτες τα τελευταία γεγονότα στην απόφαση για το ποιον θα ψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Σχετικά με τις πρόσφατες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, πόσο τους απασχόλησε η διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου και πόσο ικανοποιημένοι είναι από την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη;

Σε ό,τι αφορά τέλος την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 39,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17,3%, το ΠΑΣΟΚ 12,3%, το ΚΚΕ 8,7%, η Ελληνική Λύση 4,0%, οι Σπαρτιάτες 3,6%, η Πλεύση Ελευθερίας 3,4% και η Νίκη 4,6%.

Στην ερώτηση ποιο πρόβλημα θεωρούν πιο σοβαρό για τη χώρα σε ποσοστό 48,6% απάντησαν την ακρίβεια ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί με ποσοστό 42,5% η οικονομία.

Θεωρούν ότι αυτή την περίοδο η χώρα βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση; Το 61,9% απάντησε πως βαδίζει προς την λάθος ενώ το 31,2% προς την σωστή.

Σε ότι αφορά τις καταστροφές στον Έβρο και τη Θεσσαλία, σε ποσοστό 34% πιστεύουν πως ευθύνεται η κυβέρνηση.

Σε ερώτηση «Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την αντιπολιτευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», το 65,1% απάντησε καθόλου και το 23,4% λίγο.

Σε ερώτηση «πόσο ικανοποιημένοι είστε από το συνολικό έργο της κυβέρνησης μέχρι σήμερα;» το 37,2% απάντησε καθόλου ενώ το 32,4% λίγο.

Σε ότι αφορά την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, το 38,4% απάντησε πως δεν τους απασχόλησε καθόλου, το 27,8% απάντησε πως τους απασχόλησε λίγο, το 22,3% απάντησε πως τους απασχόλησε αρκετά και μόλις το 9,3% απάντησε πως τους απασχόλησε πολύ.

Σε ερώτηση «είστε ικανοποιημένος με την εκλογή Κασσελάκη;» το 25% απάντησε θετικά, το 22,2% μάλλον ναι, το 19,4% μάλλον όχι, και το 22,2% απάντησε αρνητικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share