Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Θρήνος στην Κυψέλη: Τραγικό τέλος για τον 25χρονο Βαγγέλη που αγνοείτο - Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Δυστυχώς η υπόθεση εξαφάνισής του είχε τη χειρότερη κατάληξη

27 Σεπτεμβρίου 2023 17:04
Θρήνος στην Κυψέλη: Τραγικό τέλος για τον 25χρονο Βαγγέλη που αγνοείτο - Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Φωτογραφία δεξιά: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τραγικό τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του 25χρονου που είχε εξαφανιστεί πριν μία εβδομάδα από την περιοχή της Κυψέλης στην Αττική.

Σήμερα, Τετάρτη (27/9), «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξή του, όπως γνωστοποιείται σε σχετική ανακοίνωση. Ο 25χρονος είχε εξαφανιστεί στις 20 Σεπτεμβρίου, από την περιοχή της Κυψέλης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Έγκλημα στην Άρτα: «Ήταν πολύ αγαπημένη οικογένεια. Πάθαμε σοκ με αυτό που έγινε» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο ξάδελφος του θύματος (Video)

Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε το θριλερ της μυστηριώδους εξαφάνισης πατέρα και γιου που είχαν ξεκινήσει την περασμένη Τετάρτη από την Λαμία για την ιδιαίτερη πατρίδα τους την Άρτα.

Ο 38χρονος φέρεται να ομολόγησε πως σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του έπειτα απο καβγά. Ο ίδιος ανέφερε πως ο πατέρας του ήταν εκείνος που του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον σκοτώσει και εκείνος αντέδρασε παίρνοντας πέτρα.

Μετά την πράξη του ο 38χρονος άφησε τη σορό του πατέρα του, περιπλανήθηκε στην περιοχή με το αυτοκίνητο μέχρι που έμεινε από βενζίνη και στη συνέχεια κατέφυγε σε ένα ποιμνιοστάσιο όπου εντοπίστηκε.

«Ήταν πολύ αγαπημένη οικογένεια - Πάθαμε σοκ με αυτό που έγινε»

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και ο Στρατής Λημνιός βρέθηκαν στην Άρτα και μίλησαν με τον ξάδελφο του θύματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share