Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Τον είδα κάτω, με πολλά αίματα γύρω γύρω. Διαλυμένο. Το σώμα του είχε παραμορφωθεί» - Σοκάρει η κόρη του 51χρονου που έχασε τη ζωή του στη Σαντορίνη (Video)

«Δεν τον γνώριζα αλλά ο μπαμπάς μου, μου είχε κάνει παράπονα για αυτόν τον άνθρωπο»

27 Σεπτεμβρίου 2023 16:55
«Τον είδα κάτω, με πολλά αίματα γύρω γύρω. Διαλυμένο. Το σώμα του είχε παραμορφωθεί» - Σοκάρει η κόρη του 51χρονου που έχασε τη ζωή του στη Σαντορίνη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη, όταν ο καβγάς μεταξύ συναδέλφων κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του ενός. Οι δύο άνδρες έπεσαν από ύψος 2,5 μέτρων, με τον 51χρονο συντηρητή βίλας να χάνει τη ζωή του και τον 25χρονο σεφ να συλλαμβάνεται για την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι του 51χρονου που έχασε την ζωή του χθες στην Σαντορίνη όταν μια διαφωνία που είχε με έναν 25χρονο συνάδελφό του στους χώρους της τουριστικής επιχείρησης κατέληξε σε τραγωδία.

«Τον είδα κάτω, με πολλά αίματα γύρω γύρω. Διαλυμένο. Το σώμα του είχε παραμορφωθεί»

Η κόρη του 51χρονου Ουκρανού συγκλονίζει, μιλώντας στην εκπομπή "Tlive" της Τατιάνας Στεφανίδου, για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της: «Τον είδα κάτω, με πολλά αίματα γύρω γύρω. Διαλυμένο. Το σώμα του είχε παραμορφωθεί…», περιγράφει. Και συνεχίζει: «Δεν τον γνώριζα (σ.σ. τον 25χρονο), αλλά ο μπαμπάς μου, μου είχε κάνει παράπονα για αυτόν τον άνθρωπο».

Στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και ο πατέρας του 25χρονου συλληφθέντα, δίνοντας μία διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν: «Το πρόσωπο του γιου μου είναι μαύρο από το ξύλο. Θεωρώ ότι δεν είχε ευθύνη το παιδί μου».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το θύμα επιτέθηκε πρώτο στον γιο του, ο οποίος έτρεχε να προστατευθεί. Ο 51χρονος συντηρητής βίλας τον έσπρωξε από το παράθυρο και από τη δύναμη και την ορμή, έπεσε και ο ίδιος στο κενό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share