Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Δεν τον ξεχνούν ποτέ: Φόρο τιμής απέδωσαν δημοσιογράφοι απ’ όλον τον κόσμο στον Γιώργο Καραϊβάζ – Επισκέφθηκαν το σημείο όπου δολοφονήθηκε

Ζητούν να εξιχνιαστεί γρήγορα η υπόθεση

27 Σεπτεμβρίου 2023 15:41
Δεν τον ξεχνούν ποτέ: Φόρο τιμής απέδωσαν δημοσιογράφοι απ’ όλον τον κόσμο στον Γιώργο Καραϊβάζ – Επισκέφθηκαν το σημείο όπου δολοφονήθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο, εκπρόσωποι δημοσιογραφικών οργανώσεων επισκέφθηκαν σήμερα (27/9) το πρωί το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ, συνοδευόμενοι από τη σύζυγο του δημοσιογράφου και απέδωσαν φόρο τιμής, καθώς δεν τον ξέχασαν ποτέ.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ασκηθεί πίεση στην ελληνική πολιτεία και δικαιοσύνη προκειμένου να εξιχνιαστεί σύντομα η δολοφονία.

Παράλληλα, η Εύη Φραγκάκη έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και στη δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του τον Απρίλιο του 2021.

«Είμαι βαθιά συγκινημένη. Από το εξωτερικό ασχολούνται περισσότερο με την υπόθεση απ’ ότι εμείς στην Ελλάδα» είπε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα.

Δείτε το βίντεο

Γιώργος Καραϊβάζ: Χορηγείται σύνταξη στην οικογένεια του για εργατικό ατύχημα και όχι για εγκληματική ενέργεια! «Σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος...» - Ξεσπά η σύζυγος του (Video)

Ένσταση έκανε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου στην απόφαση του ΕΦΚΑ που χορηγεί σύνταξη στην οικογένειά της με την αιτιολογία του εργατικού ατυχήματος και όχι εγκληματικής ενέργειας. Η ίδια μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ο Γιώργος σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος...»

«Από τον ΕΦΚΑ η κα Φλώρου προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε και αυτό το γραφειοκρατικό κομμάτι, το οποίο μπορούσε να επιλύσει, έκανε. Πέραν τούτου, όμως, σήμερα οφείλει το ελληνικό κράτος να κατατάξει το έγκλημα του εκεί όπου ανήκει.

Ο Γιώργος σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος, και στο πνεύμα της ελευθεροτυπίας και της απονομής δικαιοσύνης το κράτος πρέπει να πάρει θέση σε όλα αυτά.

Στο διαδικαστικό κομμάτι έχουν βρει τους φερόμενους ως δράστες, ωστόσο η ηθική δικαίωση τόσο στο παιδί του όσο και σε μένα, στους οικείους, τη μαμά, την αδερφή του είναι να μπει το θέμα στη βάση. Ο Γιώργος σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος και με τον μόνο τρόπο που θα μπει θα είναι με απονομή και με κατάταξη του εγκλήματος αυτού σε αυτό το πλαίσιο»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share