Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

«Το "κύμα" κακοκαιρίας αρχίζει από...» - Σήμα κινδύνου από τον Τάσο Αρνιακό για ολόκληρη την Ελλάδα (Video)

«Δεν αποκλείεται να είναι...» - Αναλυτική πρόγνωση από τον έμπειρο μετεωρολόγο

24 Σεπτεμβρίου 2023 13:41
«Το
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καιρός - Τάσος Αρνιακός: Τα 36άρια και 37άρια θα διαδεχθούν οι βροχές και οι καταιγίδες από σήμερα Κυριακή (24/09). Όπως είπε ο μετεωρολόγος του ANT1, Τάσος Αρνιακός, το "κύμα" κακοκαιρίας από την Ιταλία αρχίζει από Ιόνιο και θα επηρεάσει ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από τον Έβρο και την Κρήτη.

Επίσης, συναγερμό σήμανε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης καθώς σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα, κυρίως από τη Δευτέρα (25/09) και για τις επόμενες τρεις ημέρες

«Δεν αποκλείεται να είναι...»

Ακόμα, ο ίδιος τόνισε την Παρασκευή (22/09) πως πρόκειται για καλοκαιρινές βροχές, που δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτές που έδωσε ο «Daniel», όμως δεν αποκλείεται να είναι κατά τόπους ισχυρές και να πέσει πολύ νερό. Θα επηρεαστεί σίγουρα και η Θεσσαλία.

«Καταιγισμός» από την Χριστίνα Σούζη για τη νέα κακοκαιρία - «Δεν θα είναι "Daniel", αλλά θα δούμε μεγάλο όγκο νερού» (video)

Καιρός: Για την εξέλιξη της κακοκαιρίας στην χώρα μας μίλησε η Χριστίνα Σούζη μέτα από το δελτίο πρόγνωσης του καιρού.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ έκανε λόγο για ένα ισχυρό κύμα βροχοπτώσεων που ναι μεν δεν συγκρίνεται με την κακοκαιρία «Daniel», αλλά σίγουρα είναι μεγάλης επικινδυνότητας, ειδικά για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Όπως όλα δείχνουν η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής (24/9) με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ από την Δευτέρα (25/9) η κακοκαιρία αρχίζει να κατευθύνεται προς τα ανατολικά και κεντρικά της Θεσσαλίας και από την Τρίτη να προχωρά ακόμα πιο ανατολικά.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Σούζη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share