Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

«Δυστυχώς! Θέλει προσοχή από Δευτέρα μεσημέρι και Τρίτη, Τετάρτη θα...» - Δραματική προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη (Video)

«Ιδιαίτερα προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα...»

23 Σεπτεμβρίου 2023 10:30
«Δυστυχώς! Θέλει προσοχή από Δευτέρα μεσημέρι και Τρίτη, Τετάρτη θα...» - Δραματική προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε μία δραματική προειδοποίηση προχώρησε ο έμπειρος μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης για την εξέλιξη του καιρού και τη νέα κακοκαιρία που έρχεται στη χώρα μας. Επίσης, συναγερμός εχει σημάνει στον κρατικό μηχανισμό μετά το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

«Δυστυχώς! Θέλει προσοχή από Δευτέρα μεσημέρι και Τρίτη, Τετάρτη θα...»

«Μετά από ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες έρχεται ένα νέο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα επηρεάσει και πάλι γεωγραφικά διαμερίσματα τα οποία ταλαιπωρήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel. Το κύμα αυτό θα έχει και ένταση και διάρκεια. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν την Κυριακή το πρωί στα βορειοδυτικά και τη Δευτέρα θα απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της Κεντρικής και Βόρειας χώρας. Δυστυχώς, μέσα στις περιοχές που θα ρίξει πολύ νερό και η Θεσσαλία» ανέφερε ο μετεωρολόγος.

«Δυστυχώς και σε αυτή την κακοκαιρία φαίνεται ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί κατά κάποιο τρόπο στο επίκεντρο, όχι στα επίπεδα που ήταν η κακοκαιρία Daniel. Από Δευτέρα μεσημέρι, Τρίτη, Τετάρτη θα πέσει μεγάλος όγκος νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα. Θέλει προσοχή» πρόσθεσε.

«Μέχρι και την Τετάρτη το κύμα κακοκαιρίας θα χτυπά την ανατολική και κεντρική Θεσσαλία αλλά και τη Χαλκιδική. Πολύ προσοχή από την Πελοπόννησο και πάνω» κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share