Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Στον ύπνο μου ήλθε μία λεπτή γυναίκα, μακροπρόσωπη, σταράτη, με ωραίο γλυκύτατο πρόσωπο - Όταν κατάλαβα ότι είναι η Παναγία...»

Περιγράφει τις ανατριχιαστικές και ιερές στιγμές που βίωσε

22 Σεπτεμβρίου 2023 12:18
«Στον ύπνο μου ήλθε μία λεπτή γυναίκα, μακροπρόσωπη, σταράτη, με ωραίο γλυκύτατο πρόσωπο - Όταν κατάλαβα ότι είναι η Παναγία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κ. Αιγ.Μ.* σε επιστολή της αναφέρει ότι μετά από εγχείρηση αφαίρεσης καρκινικού όγκου από το στήθος πήγε στο σπίτι της περιμένοντας τα αποτελέσματα των τελικών εξετάσεων από την Αγγλία.

Δείτε επίσης: Παναγία η Παραμυθία: Η ιστορία της θαυματουργής εικόνας με την έκφραση που γαληνεύει και παρηγορεί την ψυχή!

Ακολουθεί αυτούσια η μαρτυρία της

«Στις 21 Απριλίου βγήκα από το νοσοκομείο, και στις 24 ήλθε η συμπεθέρα και μου έφερε κορδέλα από την Ζώνη της Παναγίας, την οποία έδεσα στην μέση μου.

Το βράδυ στον ύπνο μου ήλθε στο κατώφλι της κουζίνας μία λεπτή γυναίκα, μακροπρόσωπη, σιταράτη, με ωραίο γλυκύτατο πρόσωπο. Φορούσε άσπρο μαντήλι.

Την καλωσόρισα νομίζοντας ότι ήταν η γειτόνισσά μου.

Την ρώτησα: «Τι κάνεις»;

Μου απάντησε: «Ήλθα να σε δω, και να μη φοβάσαι, θα γίνεις καλά».

Μετά γύρισε και σιγά σιγά έφυγε.

Αγία Ζώνη
Αγία Ζώνη

Ξύπνησα την άλλη μέρα και σκεφτόμουν συνεχώς την μορφή αυτή. Αμέσως κατάλαβα ότι αυτή η γυναίκα ήταν η Παναγία.

Όταν επισκέφτηκα τον ογκολόγο, μου είπε ότι οι λεμφαδένες ήταν καθαροί και ο όγκος ήταν είδος καρκίνου που θεραπεύεται και δεν έχει μεταστάσεις. Δεν πρέπει να φοβάσαι καθόλου.

Από την ημέρα που είδα στον ύπνο μου την Παναγία νιώθω δυνατή, δεν έχω φόβους και δεν με πειράζει που μένω μόνη. Νιώθω ότι είναι πάντα κοντά μου. Δεν περνά μέρα που να μη δοξάζω το όνομά της».

Ευχαριστώ πολύ
Αίγ. Μ.»

* Ολόκληρο το ονοματεπώνυμο είναι γραμμένο στο πιο κάτω βιβλίο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share