Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

Απίστευτο: Πρόστιμα σε πλημμυροπαθείς που δεν πέρασαν από ΚΤΕΟ!

21 Σεπτεμβρίου 2023 12:59
Απίστευτο: Πρόστιμα σε πλημμυροπαθείς που δεν πέρασαν από ΚΤΕΟ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Aπίστευτο και όμως Ελληνικό, χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων βρέθηκαν μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη όταν ενημερώθηκαν για επιβολή προστίμου λόγω εκπρόθεσμου τεχνικού ελέγχου.

Οι ιδιοκτήτες των πλημμυρισμένων αυτοκινήτων δεν γνωρίζουν καν αν το όχημά τους μπορεί να επισκευαστεί, ενώ ακόμη και αν αυτό είναι εφικτό το κόστος ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ωστόσο, το θέμα δεν αφορά μόνο τα αχρηστευμένα οχήματα αλλά και αυτά που λειτουργούν κανονικά. καθώς λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην περιοχή αδυνατούσαν φυσικλά να προσέλθουν στα ΚΤΕΟ εντός της προσθεσμίας.

Παρόλο που δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τα ΚΤΕΟ λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση και στις επικοινωνίες, οι προθεσμίες έληξαν και ενημερώθηκαν πως θα πρέπει να καταβάλλουν το σχετικό πρόστιμο. Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που το όχημα δεν υποβληθεί σε ΚΤΕΟ εντός της προθεσμίας, καθορίζεται ένα ειδικό αυξημένο πρόστιμο, το οποίο εξαρτάται από την κατηγορία του οχήματος και τη διάρκεια της καθυστέρησης.

Συγκεκριμένα, το πρόστιμο για καθυστέρηση 30 ημερών είναι στα 16 ευρώ, έως 6 μήνες είναι στα 33 ευρώ και από εκεί και πάνω στα 65 ευρώ. Για όσους είναι εκπρόθεσμοι πάνω από το εξάμηνο βεβαιώνεται επιπλέον πρόστιμο 150 ευρώ που περνά στην εφορία.

Ανατριχίλα στο Πεντάγωνο: «Λύγισαν» και οι πιο δυνατοί στην τελετή προς τιμήν των νεκρών στη Λιβύη (photos)

Ειδική τελετή-φόρος τιμής για τους θανόντες της αποστολής ανθρωπισιτκής βοήθειας στη Λιβύη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/9) στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Δένδιας, παρέστη σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, στην τελετή απόδοσης τιμής στους θανόντες της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, κατά την έπαρση της σημαίας στο Στρατόπεδο «Παπάγου», με την ολοκλήρωση του τριήμερου πένθους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ένοπλων Δυνάμεων, Παναγίας Παντάνασσας.

Τελετή στο Πεντάγωνο

Τελετή στο Πεντάγωνο

Τελετή στο Πεντάγωνο

Τελετή στο Πεντάγωνο

Τελετή στο Πεντάγωνο

Τελετή στο Πεντάγωνο

«Ήρωας, αγαπούσε την πατρίδα» - "Ράγισαν" οι πέτρες στην κηδεία του 27χρονου Γιώργου Βούλγαρη που σκοτώθηκε στη Λιβύη (Video)

Στην Καρδίτσα έγινε η κηδεία του 27χρονου Γιώργου Βούλγαρη και έχασε τη ζωή του στο φονικό τροχαίο της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη, από το οποίο συνολικά σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το ύστατο χαίρε στον 27χρονο, με την κηδεία να πραγματοποιείται στη γενέτειρα του το Μουζάκι και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Επίσης, ζωντανός νεκρός είναι ο σύζυγος της Εύης Ανδρεαδάκη, όπου έχασε τη ζωή της στη Λιβύη, και δεν έκλεισαν ούτε ένα χρόνο γάμου.

«Ήρωας, αγαπούσε την πατρίδα»

Η κάμερα της εκπομπής «Tlive» βρέθηκε στη Καρδίτσα και θεία του Γιώργου Βούλγαρη, είπε πως «ήταν ένα υπέροχο παιδί, το καλύτερο. Αγαπούσε την οικογένεια του και την πατρίδα. Ένας ήρωας».

«Ταξίδευε συχνά, πήγαινε σε αποστολές. Μέχρι τώρα ήταν ευχαριστημένος, αλλά κάπου είχε κουραστεί και ήθελε να σταματήσει», είπε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι ο Γιώργος Βούλγαρης είχε το βαθμό αρχιλοχία, ωστόσο με προεδρικό διάταγμα τού απονεμήθηκε τιμητικά ο βαθμός του Συνταγματάρχη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share