Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Σάστισε και η Χριστίνα Σούζη: «Απίστευτο κι όμως αληθινό! 37άρια πριν το κύμα κακοκαιρίας...»

Η μετεωρολόγος προχώρησε στην αποκάλυψη της ημέρας!

21 Σεπτεμβρίου 2023 10:03
Σάστισε και η Χριστίνα Σούζη: «Απίστευτο κι όμως αληθινό! 37άρια πριν το κύμα κακοκαιρίας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός - Χριστίνα Σούζη: Για τις υψηλές θερμοκρασίες, τις οποίες θα διαδεχθεί μια κακοκαιρία αγνώστου έντασης μέχρι στιγμής, μιλούν οι μετεωρολόγοι τις τελευταίες μέρες. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Χριστίνα Σούζη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΙ.

Η ίδια μίλησε για τα... 37άρια που έχουμε μπροστά μας και θα τα δούμε κατά τόπους μέσα στο Σαββατοκύριακο (23-24/9), ενώ τα πράγματα «στραβώνουν» από το βράδυ της Κυριακής σε κάποιες περιοχές, καταφθάνοντας βροχές στη χώρα.

Αναλυτικά η πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη στον ΣΚΑΪ:

«Κεραυνός εν αιθρία» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για τον καιρό: «Αυτό που λέω πως είναι μπροστά μας...»

Την απάντησή του έδωσε σήμερα (21/9) ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόγνωσή του για νέα κακοκαιρία από την ερχόμενη εβδομάδα, η οποία θα έχει χαρακτηριστικά Daniel, δηλαδή της φονικής και καταστροφικής κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία, διευκρινίζοντας ότι δεν θα έχει την ίδια ένταση.

Στην πρόγνωση Μαρουσάκη αντέδρασε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς, με ανάρτησή του στα social media, αφήνοντας αιχμές κατά του συναδέλφου του. «Όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο», ανέφερε ο κ. Κολυδάς.

Κλέαρχος Μαρουσάκης - Απάντηση στις αντιδράσεις

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης πριν τη σημερινή πρόγνωση του καιρού, έδωσε την απάντησή του για όσα ειπώθηκαν. «Είναι πολύ δύσκολο μια κακοκαιρία στο μέλλον να θυμίζει κατά κάποιο τρόπο τον Daniel. Είπαμε πως θα εξετάσουμε τα νεότερα στοιχεία γιατί ακόμα είναι νωρίς απλά δώσαμε μια τάση ότι πράγματι φαίνεται μια κακοκαιρία έντονη. Δεν σημαίνει ότι για να δημιουργηθούν προβλήματα πρέπει να είναι μια κακοκαιρία Daniel.

Αυτό που ήθελα να πως είναι πως μπροστά μας μετά από αυτό το κύμα ζέστης ακολουθεί μια κακοκαιρία, η οποία θέλει προσοχή. Σε καμία περίπτωση επιπέδου Daniel», ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, συμπληρώνοντας ότι έστω και λίγο νερό να πέσει στις περιοχές που ήδη έχουν πληγεί, αυτό θα δημιουργούσε δυστυχώς περισσότερα προβλήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share