Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Τραγωδία στη Λιβύη: «Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την Αεροπορία πριν ακόμα γεννηθώ. Όπως ο αείμνηστος θείος μου...» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της 40χρονης νοσηλεύτριας (photo)

«Σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον “ευκλεή θάνατο” που επιλέγει…»

18 Σεπτεμβρίου 2023 13:40
Τραγωδία στη Λιβύη: «Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την Αεροπορία πριν ακόμα γεννηθώ. Όπως ο αείμνηστος θείος μου...» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της 40χρονης νοσηλεύτριας (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία 40χρονη από την Κρήτη είναι μεταξύ των νεκρών στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λιβύη. Συνολικά πέθαναν πέντε άτομα (δύο νοσηλεύτριες, ένας υπαξιωματικός και τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων), σύμφωνα με πληροφορίες.

Η 40χρονη – με καταγωγή από την Κρήτη – εδώ και αρκετά χρόνια υπηρετούσε στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα στην Πολεμική Αεροπορία ως νοσηλεύτρια στην 251 ΓΝΑ ενώ ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα.

Η ίδια πριν μερικά χρόνια σε ανάρτησή της απαντούσε σε όλους όσοι την ρωτούσαν πώς και επέλεξε να καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία, σύμφωνα με το cretapost. Όπως ανέφερε ο λόγος ήταν ο θείος της που ήταν ένας πιλότος ο οποίος πέθανε ηρωικά εν ώρα καθήκοντος.

Ο θείος της ήταν ο γνωστός Βασίλης Ανδρεαδάκης που στις 23 Μαΐου την ώρα που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από την Λαμία το σκάφος παρουσίασε βλάβη. Ενώ ο πύργος ελέγχου του λέει να εγκαταλείψει το σκάφος εκείνος, βλέποντας πως αν το έκανε αυτό το αεροσκάφος θα έπεφτε μέσα στην πόλη της Λαμίας, αρνήθηκε και το οδήγησε έξω από την πόλη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο κατά την πτώση του.

«Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την Αεροπορία πριν ακόμα γεννηθώ. Όπως ο αείμνηστος θείος μου...»

Μάλιστα, η ίδια σε ανάρτησή της αναφέρει: «Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ … Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον “ευκλεή θάνατο” που επιλέγει…».

Η ανατριχιαστική ανάρτηση της 40χρονης νοσηλεύτριας που πέθανε στη Λιβύη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share