Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Το χαμόγελό της «έσβησε» για πάντα: Δυστυχώς η 20χρονη Μαριάννα Τσίγκα είναι νεκρή, μετά από ξαφνική και ραγδαία επιδείνωση της υγείας της

Η 20χρονη Μαριάννα από την Κω, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών, «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το νησί

17 Σεπτεμβρίου 2023 21:15
Το χαμόγελό της «έσβησε» για πάντα: Δυστυχώς η 20χρονη Μαριάννα Τσίγκα είναι νεκρή, μετά από ξαφνική και ραγδαία επιδείνωση της υγείας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το χαμόγελό της 20χρονης Μαριάννας Τσίγκα από την Κω «έσβησε» για πάντα. Δυστυχώς η νεαρή φοιτήτρια είναι νεκρή, μετά από ξαφνική και ραγδαία επιδείνωση της υγείας της.

Η κοπέλα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το νησί.

Ήταν ένας νέος άνθρωπος γεμάτος όνειρα για τη ζωή, μια νέα κοπέλα γεμάτη καλοσύνη, ευγένεια και πάντα με το χαμόγελο, που προσπαθούσε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Την ίδια ώρα ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας από τα Γιάννενα που πέθανε από αμυγδαλίτιδα ξεσπά.

Ή Μαριάννα Τσίγκα ήταν φοιτήτρια της σχολής Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου και βρισκόταν σε υπερατλαντικό ταξίδι με εμπορικό πλοίο για να πάρει το δίπλωμά της.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αισθάνθηκε αδιαθεσία και επιδεινώθηκε η υγεία της (πιθανότατα από κάποια λοίμωξη ή μικρόβιο) ο πατέρας της την παρέλαβε από την Αμβέρσα και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Μαριάννα Τσίγκα
Μαριάννα Τσίγκα

Η υγεία της παρουσίασε ένα σκαμπανέβασμα στην αρχή πήγαινε καλύτερα και ήταν έτοιμοι να επιστρέψουν Κω, όταν παρουσιάστηκε ραγδαία επιδείνωση και τελικά η κοπέλα κατέληξε σήμερα το πρωί.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια…

Ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι, καλοσυνάτο, πρόσχαρο, χαμογελαστό, δυναμικό και συνεσταλμένο με όλη τη ζωή μπροστά του.

Συγκλονισμένη όλη η τοπική κοινωνία όχι μόνο στο Ζηπάρι αλλά και σε όλο το νησί της Κω από τον αδόκητο χαμό της.

Τα μηνύματα συμπαράστασης στο διαδίκτυο είναι συγκλονιστικά, όσοι την γνώριζαν έχουν να λένε για τον χαρακτήρα και τα σπάνια χαρίσματα της.

Η γειτονιά των Αγγέλων έχει από σήμερα ένα ακόμα λαμπερό χαμόγελο….

Κουράγιο και η εξ ύψους παρηγορία και δύναμη στην αγαπητή οικογένεια, τους γονείς και όλους τους συγγενείς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share