Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: Σοκαριστικό βίντεο με αστυνομικούς στη Λάρισα - «Θα μπούμε μες στον κόσμο! Θα σπάσουν αυτοί και τίποτα να μην πέσει, ξύλο θα πέσει...» (video)

Η ΕΛΑΣ «έπνιξε» στα χημικά τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εξαιτίας των πλημμύρων στη Θεσσαλία

11 Σεπτεμβρίου 2023 17:44
Κακοκαιρία Daniel: Σοκαριστικό βίντεο με αστυνομικούς στη Λάρισα - «Θα μπούμε μες στον κόσμο! Θα σπάσουν αυτοί και τίποτα να μην πέσει, ξύλο θα πέσει...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τις οδηγίες που είχαν οι αστυνομικοί στη Λάρισα πριν ρίξουν χημικά στους πλημμυροπαθείς που είχαν συγκεντρωθεί την Κυριακή (10/9) στο πλαίσιο της άφιξης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Θα μπούμε μες στον κόσμο! Θα σπάσουν αυτοί. Και τίποτα να μην πέσει, ξύλο θα πέσει. Θα μπούμε μέσα στον κόσμο, εντάξει;» ακούγονται να λένε οι αστυνομικοί. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ «έπνιξε» στα χημικά τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμπαινε στην αίθουσα του συντονιστικού.

Ξεσπά μαθητής Γυμνασίου στη Λάρισα: «Δεν ξέρω πού είναι οι φίλοι μου, εύχομαι να είναι καλά»

Για κάποιους μαθητές δεν χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι. Φυσικά αναφερόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες της Περιφέρειας Θεσσαλίας που μετράει πληγές από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, που όχι μόνο δεν μπόρεσαν να πάνε στα σχολεία τους αλλά μέχρι και τα σπίτια τους είναι ακόμη μέσα στις λάσπες. Ένας μαθητής Γυμνασίου στη Λάρισα ξέσπασε στην κάμερα, μη ξέροντας που είναι οι φίλοι του.

«Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όσους πήγαν σχολείο σήμερα. Εμείς δεν μπορέσαμε γιατί δεν μπορούμε να μπούμε στα σπίτια μας. Ρούχα μόνο μπορέσαμε να πάρουμε. Σε όποιους πήγαν σχολείο, εύχομαι καλή σχολική χρονιά» είπε ο Άγγελος μαθητής της Α’ Γυμνασίου από τον Άγιο Θωμά Λάρισας μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ. Επίσης, «λύγισε» η σύζυγος του άτυχου 77χρονου που εντοπίστηκε νεκρός μετά από 5 ημέρες, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Όπως είπε ο μικρός μαθητής «το νερό στο σπίτι του έφτασε τα τρία μέτρα», ενώ τώρα αυτός και η οικογένειά του μένουν σε ξενοδοχείο. Ο 12χρονος περιέγραψε και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν όταν έβλεπαν τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα και εκείνοι να κάνουν κλήσεις στην πυροσβεστική χωρίς όμως εκείνη να μπορεί να παρέμβει. Τελικά κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι τους με βάρκα. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων στον μικρό μαθητή αν έχει βρεθεί με τους φίλους του είπε: «Όχι, δεν ξέρω που είναι. Εύχομαι να είναι καλά. Να μην περάσει κανείς άλλος ό,τι περάσαμε εμείς».

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share