Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Καιρική «κατρακύλα» από Γιάννη Καλλιάνο: «Προσοχή! Πολύ ισχυρός βοριάς στο Αιγαίο - Οι ριπές θα φτάσουν έως 8 μποφόρ...»

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

11 Σεπτεμβρίου 2023 07:33
Καιρική «κατρακύλα» από Γιάννη Καλλιάνο: «Προσοχή! Πολύ ισχυρός βοριάς στο Αιγαίο - Οι ριπές θα φτάσουν έως 8 μποφόρ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρική «κατρακύλα» προβλέπει για σήμερα Δευτέρα 11/9 ο Γιάννης Καλλιάνος, καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή με τον πολύ ισχυρό βοριά στο Αιγαίο, καθώς οι ριπές θα φτάσουν έως 8 μποφόρ.

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα έχουμε ηλιοφάνεια, ωστόσο με τοπικές βροχές και νεφώσεις. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Παράλληλα, στα κεντροανατολικά της Εύβοιας, σε περιοχές της Κρήτης αλλά και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες τοπικές βροχές.

Ενώ η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί στους 27 - 28 βαθμούς.

Δείτε το βίντεο

Εφιαλτική πρόγνωση από τον Τάσο Αρνιακό - «Μέχρι την Πέμπτη τα πράγματα θα είναι καλά, γιατί μετά...» (video)

Καιρός: Με γενική ηλιοφάνεια θα κυλήσει ο καιρός (Δευτέρα 11/9) σε ολόκληρη την χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού. Πιθανές πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στα νότια τμήματα της χώρας.

Ενισχυμένοι βοριάδες έως και 9 μποφόρ στο Αιγαίο με τη θερμοκρασία στα ηπειρωτικά να φτάνει τους 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Παρά την βελτίωση του καιρού, το μεσημέρι της Κυριακής, ο γνωστός μετεωρολόγος επεσήμανε μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ότι η καλή εικόνα θα διαρκέσει για τρεις ημέρες, αφού από την Πέμπτη ξεκινά καιρική αστάθεια με βροχές κυρίως στα βόρεια τμήματα της χώρας φέρνοντας το φθινόπωρο για τα καλά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share