Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Κιλκίς: Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα

Ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινωνία

10 Σεπτεμβρίου 2023 20:42
Τραγωδία στο Κιλκίς: Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Σοκ στο Κιλκίς, όπου 33χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια αγώνα και λίγο μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Κιλκίς έχει βυθιστεί στο πένθος από την τραγική είδηση του θανάτου του.

Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό στα Λεχαινά με το απανθρακωμένο πτώμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thes.gr κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου το απόγευμα της Κυριακής (10/09) για λογαριασμό της ΕΠΣ Κιλκίς, ανάμεσα στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και τον Απόλλωνα Ευρωπού, ο 33χρονος αμυντικός, έχασε τις αισθήσεις του εκτός φάσης και σωριάστηκε στο έδαφος.

Τραγωδία στο Κιλκίς: Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΝΕ, Τ. Κ., ο οποίος ξαφνικά, περίπου στο 37′, κατέρρευσε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως όλοι έσπευσαν κοντά του για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 20 λεπτά, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο 25 λεπτά μετά, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κακοκαιρία Daniel: 77χρονος που ήταν αγνοούμενος στο Πήλιο εντοπίστηκε νεκρός στην Εύβοια - Τον αναγνώρισε η σύζυγος του

Κακοκαιρία Daniel: Στον 77χρονο αγνοούμενο από την Πάλτση στο Πήλιο ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες. Την ίδια στιγμή, συναγερμό εκπέμπουν οι επιστήμονες για τη δημόσια υγεία στη Θεσσαλία εξαιτίας του όγκου στάσιμου νερού που έχει πλημμυρίσει αρκετές περιοχές μετά την κακοκαιρία Daniel.

Το πτώμα ήταν παραμορφωμένο και βρέθηκε σφηνωμένο σε κορμούς δέντρων και λάσπης, στην παραλία Βασιλικά. Όπως δημοσιεύει το gegonota.news επάνω στο σώμα του 77χρονου είχε μείνει μόνο η μπλούζα του και κλήθηκε η σύζυγος να αναγνωρίσει το ρούχο μέσα από φωτογραφίες.

Επιβεβαίωσε πως είναι ο σύζυγός της και αύριο θα μεταβεί η οικογένεια στην Αιδηψό για να παραλάβει την σορό από γραφείο κηδειών όπου έχει μεταφερθεί.

Μετά την θεομηνία που ξέσπασε στον Βόλο επίσημα θεωρούνται αγνοούμενοι ένας 47χρονος Βολιώτης που χάθηκε στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης και ένας 35χρονος Αυστριακός που παρασύρθηκε με την σύζυγό του από τους χειμάρρους στην παραλία των Ποτιστικών στο Νότιο Πήλιο. Οι οικογένειές τους, γνωρίζουν πως είναι νεκροί και ζητάνε να μην σταματήσουν οι έρευνες για την ανεύρεση τους.

Οι αγνοούμενοι

Στους επτά ανέβηκε ο αριθμός των αγνοουμένων από την κακοκαιρία Daniel σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης.

Ειδικότερα:

1. Από 5-09-2023, αγνοείται ένας (1) 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου

2. Από 06-09-2023 αγνοείται ένας (1) 77χρονος στο Πάλτση Πηλίου

3. Από 7-09-2023 αγνοούνται δύο (2) Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου

4. Στις 09-09-2023, αγνοείται ένας (1) ανάμεσα στους οικισμούς ‘Αγιος Δημήτριος και Πέτρινο.

5. Στις 09-09-2023, αγνοούνται δύο (2) άτομα (μια ηλικιωμένη 85χρονη και ο γιος της 65χρονος) στην περιοχή Μεταμόρφωση.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share