Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023

Συγγενείς των κατηγορουμένων τους «ξεπλένουν» για τη δολοφονία του Αντώνη: «Είναι πολύ καλό παιδί, οικογενειάρχης, παιδάκι έχει» - Αρνήθηκαν και να συλληπηθούν (video)

«Ήταν η κακιά ώρα» ισχυρίζονται και δε δέχονται την εμπλοκή τους

9 Σεπτεμβρίου 2023 16:43
Συγγενείς των κατηγορουμένων τους «ξεπλένουν» για τη δολοφονία του Αντώνη: «Είναι πολύ καλό παιδί, οικογενειάρχης, παιδάκι έχει» - Αρνήθηκαν και να συλληπηθούν (video)
Αριστερή φωτογραφία: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISS - Δεξιά φωτογραφία: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή των δικών τους ανθρώπων, η σύζυγος του πλοιάρχου και η θεία του υπάρχου, στον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη.

Η σύζυγος του πλοιάρχου υποστηρίζει πως δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο και επιμένει στην αθωότητά του, ρίχνοντας το φταίξιμο για την καταδίκη του στην ιεραρχία. Η θεία του υπάρχου, από τη μεριά της, συμφωνεί με τη γυναίκα του, αναφέροντας μάλιστα πως ίσως ήταν «η κακιά η ώρα».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη "βόμβα": Ο Πλοίαρχος είδε με τα μάτια του τον Αντώνη να πέφτει στη θάλασσα από τον καταπέλτη - Το ημερολόγιο της γέφυρας τον "καίει" για το μοιραίο βράδυ

«Γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπό μου. Σαφώς και όχι. Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος στη δουλειά του. Το λάθος το πληρώνει πάντα η ιεραρχία. Καταλάβατε; Σε οτιδήποτε είναι η ιεραρχία. Αυτό είναι το θέμα», επισήμανε η σύζυγος του κατηγορούμενου καπετάνιου.

Ενώ η θεία του υπάρχου δήλωσε: «Δουλεύει χρόνια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός δε θα το έκανε αυτό το πράγμα. Εγώ δεν το νομίζω αυτό. Αυτός δεν κάνει τέτοια πράγματα. Οικογενειάρχης, παιδάκι έχει.

Να μη τον έσπρωχναν. Να τον κρατούσαν και να τον άφηναν σε άλλο λιμάνι, αν ήταν λαθραίος. Τώρα ήταν η κακιά ώρα. Δεν ξέρω βρε κορίτσι μου, αλλά εκεί δεν έπρεπε να είναι ένας λιμενικός; Είδαν έπεσε άνθρωπος, να τον πιάσουν. Πού ήταν αυτοί οι ειδικοί εκεί πέρα. Πες ήταν ένας επιβάτης και γλίστρησε».

Στο άκουσμα των λέξεων που χρησιμοποίησε η τελευταία, ο Νίκος Ευαγγελάτος τόνισε: «Δεν ήταν η κακιά η ώρα. Οι κακοί άνθρωποι ήτανε!».

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τέσσερις κατηγορούμενοι δηλώνουν, με τον ύπαρχο του Blue Horizon να επιμένει ότι δεν έσπρωξε τον 36χρονο στο κενό, δηλώνοντας πως γλίστρησε και έπεσε από τον καταπέλτη του πλοίου μόνος του, κάτι που έχει προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο.

Μάλιστα, οι συγγενείς του, όχι μόνο δε συλλυπήθηκαν για τη δολοφονία του 36χρονου, αλλά ήταν επιθετικοί και στο μυαλό τους κυριαρχεί ο φόβος πως θα στιγματιστεί η οικογένειά τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share