Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

«Υγρός τάφος! Μας έπνιξαν! Σώζουμε το τομάρι μας μόνοι μας! Αγνοούμενο κράτος!» - "Καταπέλτης" τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για την Κυβέρνηση (Video)

«Φόβοι για δεκάδες νεκρούς με την ολιγωρία της Κυβέρνησης»

9 Σεπτεμβρίου 2023 07:53
«Υγρός τάφος! Μας έπνιξαν! Σώζουμε το τομάρι μας μόνοι μας! Αγνοούμενο κράτος!» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

"Καταπέλτης" είναι τα σημερινά (9/9) πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για την Κυβέρνηση γαι τις φονικές πλημμύρες στον Θεσσαλικό κάμπο και την ανικανότητά της να προστατέψει τις ανθρώπινες ψυχές. Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

«Όταν έρθω πάλι ο θυμός θα έχει δώσει θέση στην ανακούφιση! Έχουμε δείξει ως κυβέρνηση... αποτελεσματικότητα!» - Η υπόσχεση του Μητσοτάκη το 2020 που εξελίχθησε σε... "κατάρα" (Video)

Υπάρχει ένα βίντεο από το 2020 όπου σε μία πρότερη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα μετά από την καταστροφή που είχε υποστεί και τότε η περιοχή από πλημμύρες. Παράλληλα, δείτε εδώ ακόμη ένα βίντεο-ντοκουμέντο όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έταζε το 2020 έργα και γρήγορες αποζημιώσεις στην Καρδίτσα που πνίγηκε ξανά.

Αυτό το βίντεο αποτελεί κόλαφο για το «επιτελικό κράτος» του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς τότε ο πρωθυπουργός είχε πει στους κατοίκους πως όταν έρθει και πάλι στην Καρδίτσα ο θυμός και απογοήτευση θα έχουν φύγει από τους κατοίκους και θα νιώθουν ανακούφιση!

Ο πρωθυπουργός το 2020, συγκεκριμένα είπε: «Θέλω όταν ξαναέρθω στην Καρδίτσα ο θυμός κ η απογοήτευση να έχουν δώσει θέση στην ανακούφιση! Γιατί έχουμε δείξει ως κυβέρνηση.. αποτελεσματικότητα».

Αυτό που έταξε στους κατοίκους ότι η κυβέρνηση έχει αποτελεσματικότητα φαντάζει πλέον ως κακόγουστο αστείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share