Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Οργισμένη η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη: Ζητά από την κυβέρνηση να παραιτηθεί! (photo)

Ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γνωστή δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες

8 Σεπτεμβρίου 2023 13:05
Οργισμένη η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη: Ζητά από την κυβέρνηση να παραιτηθεί! (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γνωστή δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στην χώρα μας. Παράλληλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram "πετσοκόβει" την Κυβέρνηση και εκφράζει την απογοήτευσή της και τον θυμό της.

Η δημοσιογράφος εξέφρασε την οργή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Με μία λιτή ανάρτηση, η Ρένα Κουβελιώτη ζήτησε από την κυβέρνηση να παραιτηθεί… Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έγραψε «παραιτηθείτε».

Έπεσε το κάστρο: Ο Άρης Πορτοσάλτε έθεσε θέμα παραίτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη - «Αν δεν μπορεί ας έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει» (Video)

Αίσθηση προκαλεί ότι στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε, έθεσε θέμα παραίτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να αναλάβεi κάποιος άλλος που μπορεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις!

«Αν δεν μπορεί ας έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει»

«Έχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό τα έχει χαμένα. Πρέπει να μπει τέλος στο ξερχαβάλωμα» ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε και συμπλήρωσε: «Έχουμε συνηθίσει τον Μητσοτάκη του κορωνοϊού. Αν δεν μπορεί ας έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share