Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: Σπαρακτική έκκληση για έγκυο - «Κρίσιμη η κατάσταση! Πρέπει οπωσδήποτε να να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο» (Video)

«Δεν έχουμε νερό, υπάρχουν παιδιά εγκλωβισμένα μέσα σε σπίτια, μαζί με γονείς, 20 – 25 άτομα και μάς εκλιπαρούσαν να τους βοηθήσουμε»

8 Σεπτεμβρίου 2023 11:03
Κακοκαιρία Daniel: Σπαρακτική έκκληση για έγκυο - «Κρίσιμη η κατάσταση! Πρέπει οπωσδήποτε να να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δραματική έκκληση απηύθυναν εθελοντές διασώστες για έγκυο που είναι εγκλωβισμένη στον Παλαμά Καρδίτσας, που έχει πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Daniel.

Η εθελόντρια μίλησε με τους Παναγιώτη Στάθη και Δημήτρη Καμπουράκη, τονίζοντας ότι, είναι άμεση ανάγκη η έγκυος να μεταφερθεί. Παράλληλα, ξεσπάει αγανακτισμένος κάτοικος με την οργή να ξεχειλίζει στη Θεσσαλία και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό να βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα».

«Κρίσιμη η κατάσταση! Πρέπει οπωσδήποτε να να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο»

«Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, πρέπει οπωσδήποτε να κατεβεί το ελικόπτερο να πάρει την εγκυμονούσα, είναι κρίσιμη η κατάστασή της. Βρίσκεται στην καφετέρια Franklin, στο κέντρο του Παλαμά. Γυναικολόγος μάς ενημέρωσε ότι πρέπει να μεταφερθεί τώρα – χθες για την ακρίβεια – στο νοσοκομείο. Δεν είναι γιατρός μαζί της προσπαθούν και επικοινωνούν από το τηλέφωνο», τόνισε.

«Δεν έχουμε νερό, υπάρχουν παιδιά εγκλωβισμένα μέσα σε σπίτια, μαζί με γονείς, 20 – 25 άτομα και μάς εκλιπαρούσαν να τους βοηθήσουμε χθες το βράδυ και τα ξημερώματα σήμερα.

Έγινε μία προσπάθεια κατά τις 3 το πρωί με κάποιες βάρκες, όπου μπορούσαμε να πλησιάσουμε γιατί είναι και το σκοτάδι και δεν υπάρχει ρεύμα, ώστε να δώσουν κάποια νερά. Στον Βλοχό, σε ένα κομμάτι που είναι πάνω στο λόφο είναι περίπου 100 – 150 άτομα», σημείωσε.

«Χθες το βράδυ με την ΕΜΑΚ μάς έγινε μία έκκληση από τον Παλαμά από μία έγκυο η οποία κινδύνευε από αφυδάτωση και περίπου 3 η ώρα το πρωί κατάφερε γιατρός που με κάλεσε να προσεγγίσουν και να την ενυδατώσουν με ορό.

Η ΕΜΑΚ ξεκίνησε την επιχείρηση κατά τις 23.30 μ.μ. και κατάφερε να φτάσει με βάρκα στο σημείο στις 3.00 π.μ. για να την ενυδατώσουν με ορό. Είναι η γιατρός μαζί της, έχει ενυδατωθεί με ορούς. Δε γινόταν να μεταφερθεί με βάρκα», είπε η κ. Δήμου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share