Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023

Blue Horizon: Προκαλεί η σύζυγος του καπετάνιου - «Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος, την πληρώνει πάντα η ιεραρχία»

Είπε ότι ο κυβερνήτης του μοιραίου επιβατηγού, έπεσε θύμα της… ιεραρχίας

7 Σεπτεμβρίου 2023 23:17
Blue Horizon: Προκαλεί η σύζυγος του καπετάνιου - «Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος, την πληρώνει πάντα η ιεραρχία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σύζυγος του συλληφθέντα καπετάνιου του πλοίου Blue Horizon προκαλεί, αναφέροντας πως ο άντρας της είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος και την πλήρωσε λόγω ιεραρχίας. Την ίδια στιγμή νέες αποκαλύψεις ήρθα για την απουσία λιμενικού.

Τι ανέφερε η γυναίκα του καπετάνιου

Η γυναίκα του καπετάνιου, είπε μιλώντας στο Mega ότι δεν έχει επικοινωνία μαζί του, και τόνισε ότι δεν φέρει ευθύνη για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη.

«Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος. Την πληρώνει η ιεραρχία πάντοτε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχω δύο παιδιά, αγωνιούμε κι εμείς. Είναι αυτόφωρο δεν μπορούμε να μιλήσουμε μαζί του, τα μαθαίνουμε από εσάς τους δημοσιογράφους».

Στην εκπομπή Live News μίλησε και η θεία του κρατούμενου ναύκληρου, η οποία είπε: «Είναι πολύ καλό παιδί, έχει χρόνια στη δουλειά. Έχει και παιδάκι, δεν θα έκανε τίποτα κακό αυτός. Δεν έπρεπε να το σπρώχνανε το παιδί. Πού ήταν οι υπεύθυνοι λιμενικοί να τον βοηθήσουν;»

Σε συνέντευξή του προ διετίας, ο πλοίαρχος εκθείαζε την ναυτιλιακή και τους ανθρώπους της για τον επαγγελματισμό τους και την αυστηρή επιλογή των εργαζόμενων στα πλοία της. «Από χρόνια υπήρχε στα πληρώματα είχαν σοβαρή επιλογή, υπήρχε και υπάρχει πειθαρχία και η επιλογή που γίνεται είναι πάντα σοβαρή» ακούγεται να λέει ο Χ.Δ.

Όλοι χειροκροτούν τον Εισαγγελέα Στάθη Θεοφανίδη: «Κι επειδή η μάνα του δεν ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς»

Ο αντιεισαγγελέας Στ. Θεοφανίδης, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον άδικο χαμό του 36χρονου Αντώνη από το πλήρωμα του Blue Horizon και όλοι χειροκροτούν τα λόγια του, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος, επειδή η μάνα του δε ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς.

Το πρόσωπο του 36χρονου Αντώνη, που χάθηκε αβοήθητος στα νερά του λιμανιού στον Πειραιά, έχει χαράξει τις καρδιές όλων μας. Ένα μεγάλο παιδί ήταν ο Αντώνης. Από αυτά που δεν βάζουν το κακό στο μυαλό τους. Δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι τρέχοντας να προλάβει το πλοίο, έτρεχε προς τον θάνατο του.

Η τραγωδία δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν.

Ο αντεισαγγελέας κ. Ευστάθιος Θεοφανίδης, ο οποίος διακρίνεται για τις ευαισθησίες του και το θάρρος της γνώμης του, ήθελε να μιλήσει δημόσια για τον τραγικό αυτό χαμό.

Η ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, συγκλονίζει. «Αντώνη, συγνώμη, μην τα πεις στον Θεό… Για μια ακόμα φορά, δείξε μας πώς είναι η ανθρωπιά».

Η ανάρτηση του γνωστού εισαγγελικού λειτουργού έχει ως εξής:

«Στα νερά αυτά, χτες βράδυ, πνιγήκαμε όλοι.. μαζί του.. πιθανόν να τους χαμογελούσε όταν έφευγε, η αγαθή καρδιά δεν γνωρίζει από την απανθρωπιά.. πνίγηκε η ψυχή μας, δεν ναυάγησε, βυθιστήκαμε…κι επειδή η μάνα του δεν ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς. Αυτόν και τους εαυτούς μας. Ο τόπος αυτός είχε κάποτε ανθρώπους. Τώρα μόνο ουρλιαχτά λύκων, κάθε είδους, παντού.. Αντώνη, συγγνώμη, μην τα πεις στον Θεό.. Για ακόμη μια φορά, δείξε μας πως είναι η ανθρωπιά…Θ.Σ»

ανάρτηση Στάθη Θεοφανίδη για Αντώνη Καρυώτη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share