Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Τριτοκοσμικές εικόνες στο αεροδρόμιο Σκιάθου: Τουρίστες κοιμούνται στο πάτωμα - «Δεν φεύγει πτήση μέχρι την Πέμπτη» (video)

Ο Διεθνής Αερολιμένας του νησιού έχει μετατραπεί σε... κατασκήνωση

6 Σεπτεμβρίου 2023 09:55
Τριτοκοσμικές εικόνες στο αεροδρόμιο Σκιάθου: Τουρίστες κοιμούνται στο πάτωμα - «Δεν φεύγει πτήση μέχρι την Πέμπτη» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Απίστευτες εικόνες έρχονται από το αεροδρόμιο της Σκιάθου, όπου τουρίστες εγκλωβίστηκαν και κοιμούνται στο πάτωμα, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως είναι λογικό, η κακοκαιρία δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τις μεταφορές, με τους τουρίστες που βρίσκονται στο νησί να είναι σε απόγνωση. Βρετανός παραθεριστής, που βρίσκεται πάνω από 12 ώρες στο αεροδρόμιο αναμένοντας πότε θα καταφέρει το αεροπλάνο του να απογειωθεί, μεταφέρει τις εικόνες που επικρατούν.

Τουρίστες έχουν φτιάξει... κατασκήνωση μέσα στο αεροδρόμιο προσπαθώντας να κοιμηθούν. Άλλοι έχουν ξαπλώσει στην κορδέλα για τις βαλίτσες, ενώ μερικοί έχουν στήσει «πηγαδάκια» σκοτώνοντας την ώρα τους μέχρι να καταφέρουν να φύγουν. Επίσης, Στιγμές αγωνίας στο Πήλιο: Εγκλωβισμένοι 30 παραθεριστές σε ξενοδοχείο – Ανάμεσά τους μια έγκυος! (video)

«Φρικτές σκηνές. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο αεροδρόμιο, είμαστε κλειδωμένοι εδώ και πάνω από 12 ώρες και δεν υπάρχουν πτήσεις μέχρι την Πέμπτη. Είναι σουρεαλιστικό», γράφει ο Βρετανός

Ενώ, ο ίδιος σε σχόλιο του γράφει: «Οι δρόμοι είναι κλειστοί και το ρεύμα έχει διακοπεί στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Υπάρχουν τρόφιμα και νερό στο αεροδρόμιο. Ίσως φύγουν πτήσεις την Πέμπτη. Η βροχή σταμάτησε αλλά φυσάει θύελλα τώρα».

«Βοήθεια, είμαστε αποκομμένοι από παντού»: Κραυγή αγωνίας από κατοίκους του Πηλίου - Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού από χείμαρρο (Video)

Κραυγή αγωνίας από κατοίκους του Πηλίου για την κακοκαιρία Daniel. H κα Ηρώ περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου. Εφιαλτικά συνεχίζουν να κυλούν οι ώρες στη Μαγνησία, με τους κατοίκους στο Βόλο να βρίσκονται σε απόγνωση εξαιτίας της «θεομηνίας».

«Σας παρακαλούμε πάρα πολύ, είμαστε αποκομμένοι από παντού. Θέλουμε βοήθεια. Υπάρχει κόσμος που έχει εγκλωβιστεί στο χωριό», είπε, τονίζοντας πως τουλάχιστον 3.500 άτομα βρίσκονται αποκλεισμένα.

Πολλές περιοχές στη Μαγνησία, μεταξύ αυτών και ο Άγιος Ιωάννης, δεν έχουν ρεύμα και νερό, ενώ η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

«Σε λίγο δεν θα υπάρχει επικοινωνία, δεν θα ξέρετε αν ζούμε ή αν θα πεθάνουμε. Το βράδυ το περάσαμε χωρίς ρεύμα. Δεν υπάρχει δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, είναι θαύμα ότι τώρα σας μιλάω», είπε.

Όπως είπε η ίδια, πολλοί κάτοικοι βρίσκονται σε πανικό και θέλουν να εγκαταλείψουν την περιοχή, ωστόσο οι δρόμοι είναι κλειστοί. Άγνωστο μέχρι στιγμής πόσοι κάτοικοι του Αγίου Ιωάννη χρειάζονται βοήθεια, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες πολίτες θα προσπαθήσουν να γυρίσουν τα σπίτια της περιοχής και να δουν πόσοι ηλικιωμένοι, άρρωστοι και μικρά παιδιά χρειάζονται βοήθεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share